Pozdrav svima,
Trazio sam malo forum i nasao sam temu ali nema ono konkretno sto mi je potrebno.
Dakle dosao mi je iPad i stoji mi na carini a ja imam problem oko dozvole.
Konkretnije zanima me ako netko zna sljedece podatke za iPad WiFi + 3G
Vrsta opreme:TT oprema sa uporabom radijskih valova
Model:??
Frekvencijsko podrucje:??
Najveca izrecena snaga:??
Vrste prikljucaka:??
Tipska oznaka:iPad with WiFi+3G (A1396)
Proizvodac:Apple Inc.
Vrsta antene: (interna) ??
Razred emisije:??
Vrsta napajanja:vanjsko ??
Ispuno sam ono sto znam nabavio sam dokumentaciju (EC deklaraciju) i ono sto me muci gdje da nabavim tehnicku dokumentaciju dali je dovoljan manual na engleskom ili ??
Malo sam zbunjen oko dozvole iPad mi je na carini pa ako netko zna neka pomaga. Hvala svima
možda ti ovaj thread pomogne
od podataka za dobivanje dozvole dovoljno je priloziti isprintanu stranicu sa apple-a sa specifikacijama uredjaja i priloziti zahtjevu zajedno sa uplatnicom i CE certifikatom. Tako sam ja napravila i dobila dozvolu bez problema
Brunci zahvaljujem na odgovoru.
Koliko vremena je bilo potrebno dok dobijes dozvolu ?
Unaprijed zahvaljujem
Mislim da bi bilo najbolje da se obratiš u HAKOM http://www.hakom.hr/ , znaći prića ti je otprilike ova, tražiš certifikat o tome da ta roba zadovoljava HR norme i standarde te s time odeš na carinu, mislimd a ti taj dokumet košta nekih 200-njak lakih kunića ili oko 6 kila govedine na akciji u bilo kojem super marketu.
Znaći da bi dobio certifikat od HAKOMa tu robu mora prije toga neka pravna osoba uvest na teritorij RH, dalje je lako.
Sve u svem kontaktiraj njih.
Vozdra.