Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6490)

• neo123
  • Jimi Hendrix
  • elviszd
  • iVar
  • Nick
  • MadMax
  • Wiseguy
  • Ivy
  • tonik
  • independent
  • Ivan Soad
  • calamityemily
  • JiXaW
  • JagicNikola
  • Artiss
  • Beli
  • Ficek
  • fosavance
  • Nessie
  • Keulana

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
LAN igranje
  • I tako draga i ja došle na ideju da igramo Age of Empires 3. Ja imam Mini a ona PC. Instalirala sam Hamachija na oba kompića, kao i igre i sad pokrenemo igre (Skype je cijelo vrijeme radio da dajem upute) uđemo u Multiplayer > LAN, idem ja Hostat niš, proba ona, niš. probamo s direktnim upisivanjem IP adrese nišššš. jel postoji način da mi igramo igru? Help? Kmee?

 Mac Mini with Lion,  iPhone 4
  • 7 Komentara sorted by
  • Da nije možda do firewalla na pisiju? Koliko se sjećam tu je znala biti prepreka.

• moze biti firewall, a treba i staviti dinamicnu ip adresu...

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • Gore ima XP tako da mogu još probat isključiti FWall, kako da stavim dinamičnu IP adresu?

• u postavkama za vezu u windowsu. tamo pod tcp/ip (ili tako nesto), properties pa onda imas da upises koju ces ip adresu, mislim da treba samo kvacicu staviti za automatic

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • U Network Conections idi na advanced settings i digni Hamachi-ja na prvo misto. Meni je frendu to upalilo kad nismo mogli viditi jedan drugog u igri.

MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
  • Polakooo. Kak da ga "dignem" zadnji put sam se s tim zahebavala prije 6 godina, zahrđala sam...

• Imas sastrane strelice, samo ga oznacis i odvedes na prvo misto.

MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s