Bok svima,
Nova sam u I-Svijetu (zasada IPhone4 i IPad2).. Sve je super divno krasno, ali ratujem sa ITunesima! Naime, ne uspjevam nikako staviti filmove na Ipad. Glazbu sam uspjela, ali filmove ne! Moze li mi netko ukratko objasniti sto i kako trebam? Isprike ako sam fulala kategoriju! Hvala
konvertiras u ipad/iphone format, stavis u itunes i sync
imas programe/appove za konvertiranje, ako si PCjaš uzmi Xilisoft ili kako vec se zove :)
vjerojatno imaš filmove u divx formatu ili nekom drugom koji nije podržan - službeno. skini neki od video playera s app storea, npr dobar mi se pokazao AVplayer. kad priključiš iuređaj na komp, u itunesima odi na tab apps. na dnu, ispod popisanih aplikacija koje možeš sinkati na iphone/ipad, se nalazi prozor sa svim aplikacijama koje imaju file sharing. lijevo odaberi AVplayer, u desni prozor dovuci film i pripadajući titl.
A mozes i raditi streaming putem AirVideo aplikacije i pripadajuce serverske aplikacije na kompu. Može streamati bilo koji format na iPhone u realtime. Meni je to puno bolje rjesenje jer film obično pogledas jednom i onda to vise ne treba
moze ja mislim i preko interneta streamati...
Odlicno! Pokusat su skuziti sve ovo, ako zapnem vikat cu! Najiskrenije, cini se jako komplicirano! Uglavnom, hvala vam puuuuno!