Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6490)

• TomoV
  • Predator971
  • markom
  • mujagawudakhi
  • DCH
  • adriaguide
  • lajka
  • drZagorec
  • nora
  • Afrodita
  • otkup mobitela
  • ssapa
  • ameliepoulain
  • maki1
  • poka
  • Dexy
  • cyb
  • luxx
  • plejka
  • cromen

Tko je online (2)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Punjac za auto??
  • Naime evo o cemu se radi potreban mi je nekakav punjac ili pretvarac struje da bi mogao da napunim macbook u kamionu.Posto sam vozac i uvijek sam na putu to mi je strasno potrebno dali postoji nekakav punjac na 12/24V ili pretvarac koji bi istosmjernu struju iz auto utikaca(upaljac za cigarete)12ili24V mogao da pretvori na ~220V. Molim vas ako neko zna gdje to i po kojoj cijeni moze da se kupi?

Macbook pro+iPhone3G i HP probook 4535s
  • 5 Komentara sorted by
  • Ja sam ga kupion u Čipoteci, s izlazom od 150w što je i tebi dovoljno. Samo to je sa 12V pa propitaj se kod njih za 24V. Ali možeš i dovesti 12V ako nemaš . Pretpostavljam da kamioni imaju i šteker od 12V.
    P4220013.JPG Nije velik pa vidi.

• Kako se zove uredjaj? Nemogu da otvorim tvoju sliku nije problem imam i izlaz od 12V

• Pronasao sam u chipoteci 159kn mislim da ce mi ovaj odgovarati sutra ga uzimam samo da provjerim kod prodavca,hvala svima http://www.chipoteka.hr/proizvodi/134000

• Samo budi na oprezu jer ti možda neće raditi. Ti jeftini inverteri imaju trapezoidni ili kockasti izlazni signal i mogu zafrakvati switching napajanje kakav je Macbook punjač, ali vjeroatno će raditi. Sinusni inverteri su dosta skuplji, ali su zato puno bolja opcija za elektroniku.