Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6490)

• Virtualni
  • MonoKulen
  • xbubbakx
  • dabiggie
  • tomislavc
  • AgdaM
  • elvis_zd
  • CooL
  • bignjato
  • Ozi50
  • Cvetna
  • supertovar
  • axxo
  • Dom031
  • ikola
  • zhirafica
  • Ivan Soad
  • Purger155
  • Wiseguy
  • ameliepoulain

Tko je online (2)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Zamjena motherboard Macbook
  • Decki imam jedno pitanje. Recimo imas Macbook star godini dana,neznam ostale spec.al ajd nek bude Macbook pro 2.4 dual. I prolijes po njemu caj i naravno on vise je radi,nece se upaliti. Zanima me da li znate koliko bi otprilike kostala zamjena motherboard za taj laptop. Isto tako me zanima da li je logic boars i motherbord ista stvar ili su to razlicite stvari?.

Post edited by Dottore at 2011-06-13 23:44:22
  • 3 Komentara sorted by
  • 3500 kn + ruke su meni tražili za MBP late 09

MacBook Pro 13'', 4GB RAM, 320 GB HD @ 7200rpm + Magic Mouse
    iPhone 4, 16GB
  • Evo da javim.Macbook sam poslao u Slotom Ilica 157. Decki su ga napravili za 1000 kn.i u biti uopce nije bio problem s maticnom,nego je hard novi stavljen i jos neka stvar za koju ja jos nisam cuo. Tako da sad imam Macbook pro koji radi kao beba. E sad bih jos molio da mi netko da preporuku sta da kupim u vidu zastite.Znaci uzeo bih neku navlaku ,ali bih uzeo i nesto tipa onih skinova ,ali da cijeli bude oblijepljen i zasticem pa predlozize nesto!

• icarbons :)

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle