Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6816)

• Igor_martic
  • jpelko1
  • njuskalo2401
  • apple99
  • CroDruid
  • mican
  • take31
  • monty_pirate
  • IIvor
  • iCroatiaa
  • blue_devil
  • dule
  • Tomek585
  • PUCKODJ
  • luciusorg
  • Boom-Apps

Tko je online (0)

iPhone 3GS problem
  • Pozdrav,

Evo mene s prvim problemom. Prijatelj mi je dao neki njegov stari iPhone 3gs koji je bio jailbrekan i onda je on nesto drkao po njemu i spajao ga na iTunes (pretpostavljam da je pokušavao dici na novu verziju softwera) kad mu je riknio i tada ga je i bacio u ladicu i nije ga koristio vise.

Dakle, ja nemam pojma koja je trenutna verzija softwera gore, iTunes ga prepozna tek kad ga ubacim u DFU mod, pokusam sa alt+restore (MAC) ubacit zadnju verziju softwera (4.3.3.) i izbaci mi grešku "The iPhone could not be restored becouse the firmware file is not compatible". Pa bih Vas molio za pomoc kako to pokusat riješit..

MacBook Air 13"
    iPod shuffle 2GB Blue
    Samsung Galaxy S3 Amber Brown
  • 5 Komentara sorted by
  • i da napomenem da kad ga pokušam upaliti pojavi se jabuka i vrti onaj krug i tako stalno.. nista se vise ne događa...

MacBook Air 13"
    iPod shuffle 2GB Blue
  • Probaj samo restore, pa nek iTunes-i automatski skinu zadnju verziju iOS-a koja mu odgovara.

MacBook Pro 8.1
    The new iPad Wi-Fi 16GB
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
  • Jesi siguran da je 3GS, a ne 3G, dosta su slični :)

• songoku said: Probaj samo restore, pa nek iTunes-i automatski skinu zadnju verziju iOS-a koja mu odgovara.

Naravno da sam to probao, istu grešku javlju kao i kad ubacujem sam zadnju verziju softwera..

soic said: Jesi siguran da je 3GS, a ne 3G, dosta su slični :)

E to je sad pak zanimljivo pitanje, prijatelj mi kaže da je to 3gs, jel se moze to nekako po broju modela saznat..?

EDIT: Zguglao sam, model je A1303 a to je 3GS.

Post edited by juka28 at 2011-06-24 14:55:55
    MacBook Air 13"
    iPod shuffle 2GB Blue
  • Evo ga nakon milijun pokušaja restora uspio sam. Može lock ili brisanje threada.

MacBook Air 13"
    iPod shuffle 2GB Blue
This discussion has been closed.
Sve diskusije