ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Pozdrav,
Evo mene s prvim problemom. Prijatelj mi je dao neki njegov stari iPhone 3gs koji je bio jailbrekan i onda je on nesto drkao po njemu i spajao ga na iTunes (pretpostavljam da je pokušavao dici na novu verziju softwera) kad mu je riknio i tada ga je i bacio u ladicu i nije ga koristio vise.
Dakle, ja nemam pojma koja je trenutna verzija softwera gore, iTunes ga prepozna tek kad ga ubacim u DFU mod, pokusam sa alt+restore (MAC) ubacit zadnju verziju softwera (4.3.3.) i izbaci mi grešku "The iPhone could not be restored becouse the firmware file is not compatible". Pa bih Vas molio za pomoc kako to pokusat riješit..
i da napomenem da kad ga pokušam upaliti pojavi se jabuka i vrti onaj krug i tako stalno.. nista se vise ne događa...
Probaj samo restore, pa nek iTunes-i automatski skinu zadnju verziju iOS-a koja mu odgovara.
Jesi siguran da je 3GS, a ne 3G, dosta su slični :)
songoku said: Probaj samo restore, pa nek iTunes-i automatski skinu zadnju verziju iOS-a koja mu odgovara.
Naravno da sam to probao, istu grešku javlju kao i kad ubacujem sam zadnju verziju softwera..
soic said: Jesi siguran da je 3GS, a ne 3G, dosta su slični :)
E to je sad pak zanimljivo pitanje, prijatelj mi kaže da je to 3gs, jel se moze to nekako po broju modela saznat..?
EDIT: Zguglao sam, model je A1303 a to je 3GS.
Evo ga nakon milijun pokušaja restora uspio sam. Može lock ili brisanje threada.