Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6820)

• lorena
  • Rusty
  • brunci
  • gari2671
  • Beli
  • TiaRhea
  • Tomycrosound
  • TomoV
  • vasi
  • dembow
  • Servis
  • Clark Kent
  • 031robert
  • GemahenLahen
  • imarink
  • Shrek

Tko je online (0)

iPad 2 ekran ogrebotine
  • Da li se ikome dogodilo da mu se iPad 2 ekran izgrebao? Prije par dana sam primjetio ogrebotunu kod gumba nemam pojma kako se desila i ajde ok nije tolko vidljiva i ne bode oči i onda sam danas išao na faks pisat ispit i ponjeo u torbi od laptopa iPad 2 i dok sam ga vadio u žurbi valjda se na plastični cifersluš TAKNUO i sad dođem doma i obrišem ekran od prstića kad ono ogrebotine na par mjesta na ekranu!!! AAAAA WTF!!! Ne mogu vjerovat imam iPhone 4 i nije se ogrebao nikad na ništa. Koja p***a materina je stim ekaranom na iPadu 2 da se tako lako ogrebe j-nti život. Totalno sam po****io. Ne mogu naprsoto vjerovat da je taj ekran toliko osjetljiv odnosno staklo. A taman sam tu našao nekoga da će mi prodat Smart Cover za iPad 2 ovaj pon. kad se tip varati sam mora.

Totalno me razočarala kvaliteta tog stakla. :(

 iPhone 4  iPhone 4S  iPhone 5  iPad 2  MacBook Pro with Retina display OSX
    (4) PC Windows 7, (1) virtual Windows XP
  • 12 Komentara sorted by
  • I dijamanti se mogu izgrebati, a kamoli staklo. Imam izgreban iPhone 4 (pao na ekran) i izgreban iPad ( (čini mi se napuklo od stiskanja) :) I kaj sad, to je samo komad potrošne elektronike, za par tjedana nećeš ni primjetiti ogrebotinu.

• Al radje dat 50 kn za folije,znas da ti je iphone/ipad kolko tolko osiguran,a i kasnije uvijek se bolje proda stvar koja je ocuvana.

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • Šta je najbolje iPad 2 je kupljen u USA i ne znam koja je procedura oko garancije i dal se uopće isplati takvo što dat da mjenjaju staklo, kolko bi to trajalo i dali to uopće ulazi pod garanciju?

 iPhone 4  iPhone 4S  iPhone 5  iPad 2  MacBook Pro with Retina display OSX
  • Mozda ti se nije ogrebalo staklo,nego protumasni sloj na staklu koji se da ispolirat,mislim da ti to nejde pod garanciju,a i da ide nebi o tome razmisljao posto je ipad iz SAD-a,vise bi me izludilo cekanje,nego par ogrebotinica na ekranu,btw. nabavi kvalitetan screen protector tipa zagg.

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • Ma sad dok gledam nije ipak tolko gadno ali mi je diglo tlak strašno.

• Kupi si zaštitnu foliju za ekran. Neprimjetna je, a ekran je zaštićen.

• nisi pazio :D

MBP 13" • IMac 27" • IP4s 32GB WHITE • ATV • NEW IPAD 32GB 4G WHITE
  • Ma sad kad gledam uopće se ne vidi skoro, jer kad sam skužito te ogrebotine male očistio sam ekran i bio je pod jakim svjetlom pa se to vidilo i izgledalo ko nešto puno gore.

Post edited by Josip R. at 2011-06-26 16:58:27
  • Edge said: Mozda ti se nije ogrebalo staklo,nego protumasni sloj na staklu koji se da ispolirat

Kako se to može ispolirat? Čime?

• imas po ebayu tonu tih pastica za poliranje plexi stakla! ta ce odraditi posao! (+ krpica naravno)

• Nemoj polirati touch screen tim pasticama....skinut ces taj 'protumasni' sloj na mjestima, onda bude kaos. Živi s tom ogrebotinom..i uzmi screen protector, i to uzmi obični, nemoj uzimat zagg jer je muka stavit s tekućinom, a efekt naranče i duginih boja je odvratan...da ne kažem da se na rubovima zna gužvat (ako se ne postavi ultra savršeno) a košta taj zagg bezveze.

Post edited by Stanjara at 2011-07-01 07:48:23
  • 90% ljudi koji imaju ipad/iphone/ipod touch imaju zastitne folije za ekran... kao da ne postoje, a bolje da se one zgrebu nego staklo.

a ne vjerujem da si ga dobro pazio ako ti se zgrebao. ja sam imao ipad 2 skoro mj dana bez ikakve zastite i nije se zgrebao nigdje, ni po staklu ni po aluminiju...

MacBook Pro (Retina) iPhone5 iPad iPod nano