ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Da li se ikome dogodilo da mu se iPad 2 ekran izgrebao? Prije par dana sam primjetio ogrebotunu kod gumba nemam pojma kako se desila i ajde ok nije tolko vidljiva i ne bode oči i onda sam danas išao na faks pisat ispit i ponjeo u torbi od laptopa iPad 2 i dok sam ga vadio u žurbi valjda se na plastični cifersluš TAKNUO i sad dođem doma i obrišem ekran od prstića kad ono ogrebotine na par mjesta na ekranu!!! AAAAA WTF!!! Ne mogu vjerovat imam iPhone 4 i nije se ogrebao nikad na ništa. Koja p***a materina je stim ekaranom na iPadu 2 da se tako lako ogrebe j-nti život. Totalno sam po****io. Ne mogu naprsoto vjerovat da je taj ekran toliko osjetljiv odnosno staklo. A taman sam tu našao nekoga da će mi prodat Smart Cover za iPad 2 ovaj pon. kad se tip varati sam mora.
Totalno me razočarala kvaliteta tog stakla. :(
I dijamanti se mogu izgrebati, a kamoli staklo. Imam izgreban iPhone 4 (pao na ekran) i izgreban iPad ( (čini mi se napuklo od stiskanja) :) I kaj sad, to je samo komad potrošne elektronike, za par tjedana nećeš ni primjetiti ogrebotinu.
Al radje dat 50 kn za folije,znas da ti je iphone/ipad kolko tolko osiguran,a i kasnije uvijek se bolje proda stvar koja je ocuvana.
Šta je najbolje iPad 2 je kupljen u USA i ne znam koja je procedura oko garancije i dal se uopće isplati takvo što dat da mjenjaju staklo, kolko bi to trajalo i dali to uopće ulazi pod garanciju?
Mozda ti se nije ogrebalo staklo,nego protumasni sloj na staklu koji se da ispolirat,mislim da ti to nejde pod garanciju,a i da ide nebi o tome razmisljao posto je ipad iz SAD-a,vise bi me izludilo cekanje,nego par ogrebotinica na ekranu,btw. nabavi kvalitetan screen protector tipa zagg.
Ma sad dok gledam nije ipak tolko gadno ali mi je diglo tlak strašno.
Kupi si zaštitnu foliju za ekran. Neprimjetna je, a ekran je zaštićen.
nisi pazio :D
Ma sad kad gledam uopće se ne vidi skoro, jer kad sam skužito te ogrebotine male očistio sam ekran i bio je pod jakim svjetlom pa se to vidilo i izgledalo ko nešto puno gore.
Edge said: Mozda ti se nije ogrebalo staklo,nego protumasni sloj na staklu koji se da ispolirat
Kako se to može ispolirat? Čime?
imas po ebayu tonu tih pastica za poliranje plexi stakla! ta ce odraditi posao! (+ krpica naravno)
Nemoj polirati touch screen tim pasticama....skinut ces taj 'protumasni' sloj na mjestima, onda bude kaos. Živi s tom ogrebotinom..i uzmi screen protector, i to uzmi obični, nemoj uzimat zagg jer je muka stavit s tekućinom, a efekt naranče i duginih boja je odvratan...da ne kažem da se na rubovima zna gužvat (ako se ne postavi ultra savršeno) a košta taj zagg bezveze.
90% ljudi koji imaju ipad/iphone/ipod touch imaju zastitne folije za ekran... kao da ne postoje, a bolje da se one zgrebu nego staklo.
a ne vjerujem da si ga dobro pazio ako ti se zgrebao. ja sam imao ipad 2 skoro mj dana bez ikakve zastite i nije se zgrebao nigdje, ni po staklu ni po aluminiju...