Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6816)

• violetta
  • Damirst
  • Arkadija
  • HaBo
  • ivan_cis
  • ikikuinthenutz
  • mafijaš
  • Nessie
  • zipce
  • sbogadi
  • skorpyon
  • deimos
  • independent
  • e_FotografijaHr
  • bojan.c
  • deYo

Tko je online (0)

iPhone 3G pao i razbio se
  • iphone 3g 8gb mi je pao i razbilo se staklo naprijed,ali nije samo popucalo vec je jedan dio otpao! vise se ne zeli upaliti,niti puniti,nista! zanima me dal treba promijeniti samo lcd i staklo ili je nesto drugo u pitanju posto uopce ne zeli niti proraditi? evo i par slika: http://imageshack.us/photo/my-images/219/dsc0345x.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/546/dsc0346v.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/32/dsc0347ua.jpg/

Post edited by Dottore at 2011-06-27 14:24:50
  • 10 Komentara sorted by
  • Sve bi bilo oke da ga PC prepozna,znao bi da je otiso display i touch digitizer,a ako je otislo jos nesto recimo nesto na maticnoj,mozes ga bacit =D

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • neznam bas nitko u cemu bi bio problem,odnosno sto bi sve trebao promijeniti! iz koprivnice sam,pa mi nije bas blizu neki iphone servis! zato vam se obracam za pomoc!

• čuj, možeš ti ovdje čekati da netko baci grah ili ti okrene šalicu za kavu pa izgata što bi moglo biti, no činjenica je da dok se mobitel ne otvori i pogleda nitko ne može znati što je otišlo. zato guglaj za najbližim servisom.

• popravak bi te kostao ko sam mobitel skoro, ako je puno toga otislo. a nikad ti nece biti kao nov...

MacBook Pro (Retina) iPhone5 iPad iPod nano
  • ako nedaje bas nikakve znakove dok ga ukličiš možda ga je najisplativije baciti. Barem bi trebao zavibrirati kad uključujes i iskljucujes zvuk, ili da ga računalo bar prepozna.

• Slicno se dogodilo i meni, ali nije nista puklo, mobitel izgleda sasvim normalno. Pc je prepoznavo "unknown hardwer" neko vrijeme, odneo sam ga na servis i rekli su da nes nije u redu s maticnom i da ne mogu popravit, ali cito sam po netu da se i maticna moze zamjenit. Volio bi nekog tko se s time bavi i zna sta radi da ga pregleda i kaze u cemu je problem, a ako se stvarno ne moze popravit da mi ga rastavi pa da prodam sto radi. Inace sam iz vinkovaca pa bi bilo dobro nekog od tamo ili osijeka i okolice nac, ali moze i postom :)

• Maticna obicno kosta ko cijeli iPhone,a jos pogotovo ak se radi o starom 3G-u popravak se ne isplati ni pol %. Prodaj ga za 50 - 100 kn za dijelove ako nekome treba.

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • 50-100kn? vidim na njuskalu samo staklo kosta 200kn.

• Maticna ploca se da reparirati u 70% slucajeva i uvijek je isplativ popravak. Ako se uredaj ne zeli upaliti ne znaci da servis mora kostati kao novi uredaj

Specijalizirani iPhone, iPad, iPod & Mac servis i prodaja Apple uređaja i dodatne opreme za iste - www.iklinika.hr
  • Malo sa zakašnjenjem ali za buduće slične slučajeve, sama promjena stakla nije skupa, a ako se ne želi puniti moguće je da se samo dock connector odštekao tokom pada a s mobitelom je sve u redu, znaći popravak do 300kn ako je LCD u redu i ako je matična ostala čitava. www.iphoneservisvarazdin.com