Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6490)

• Afrodita
  • DanijelMpower
  • penzo
  • aladin
  • duke12
  • nix1001
  • matic_2.4
  • Jimi Hendrix
  • djgagy
  • texas
  • Iwaa
  • kico234
  • MBSxDesign
  • nixa
  • vanja
  • pech
  • Dottore
  • websinger
  • Dottorre
  • brunno.classe

Tko je online (2)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Apple wired keyboard na windows 7 x64 - rade li hrv slova?
  • Bok svima, Rade li hrv slova na žičanoj tipkovnici na win 7 x64 sistemu? Hvala!

Post edited by enricokael at 2011-06-28 03:29:56
  • 5 Komentara sorted by
  • Radi sve normalno kao i sa običnom tipkovnicom!

• Hvala! Nabavljam danas pa da me ne iznenadi. :)

• Tipkovnicu sam uključio u USB i radi sve savršeno. Nisam instalirao nikakve drivere, a čak i cmd tipka radi kao Windows start.

Uključio sam i logitechov wireless miš u USB port od tipkovnice. Sve radi savršeno.

Odlična tipkovnica!

• Meni je na Windowsima radila savrseno, ali na Hackint0sh-u (10.5.8) sami problemi. Svako malo kernel panic, kad bi bilo sto ukljucio u USB prestali bi svi portovi raditi, jedino bi prihvatio USB stick (i to samo 1 od 3 koje sam proba) i to samo na USB port na tipkovnici. S obicnom tipkovnicom sve radi i nema kernel panic-a.

MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
  • Čitao sam na internetu da baš win 7 64-bit radi probleme i da na njima wired keyboard ne radi dobro. meni je čak windows javio da se driver nije instalirao.

Probao sam i dead space 2 i crysis 2 igrice. Sve radi savršeno. :)