Evo ja samo imam Smart Cover ali razmišljao sam o nekom kejsu možda za odozada ili nekoj torbici u kojoj bi ga nosio.
Imam shoulder bag za iPad i to je to. Kad se koristi i po kući nema zaštitu
ja imam smart cover i Bodyguardz foliju otraga. na ekranu ima screen protector od screenguarda. a sto se tice torbe, imam incase coated canvas messenger za MBP, pa ubacim i ipad... a sam ipad nosim u lacoste torbici, taman stane.
Screen protector i iza zaštitnu prozirnu maskicu, koja se niti vidi niti osjeti.
Sada sam si na bavio i maskicu za iza ali sa mogućnošću za Smart Cover, pa da probam i Smart Cover na nekoliko dana, kao sto sam i rekao da ću probati iz dati mu šansu. Ubrzo ću u TS po jedan.
Mozda probam i Smart C. sa folijom kao sto ima Phantom_Lord, imam Carbon folija za prednju i stražnju stranu u nekoliko boja, ali mi se ništa ne lijepi po padu.
Za sada sam vrlo zadovoljan sa ovim sto imam.
Kad sam kupovao iPad odmah sam kupio i neki screen protector, nemam pojma koja marka ali je bijeli, jer sam htio bijeli iPad. Na kraju sam skužio da je crni ipak ljepši ali je protector ostao. Iskreno, ne znam kako iPad izgleda bez toga! Za transport imam neku Incase "vreću", ne znam kako bi to drugačije nazvao. Za poleđinu nemam ništa, ali ga nikada ne stavljam na tvrdu podlogu. Na poslu sam si napravio nekakav stalak od plexya, pod kutem za lakše tipkanje. Kad skužim kako dodati sliku, budem se pohvalio.
SwitchEasy Nude Case + Screen protector
Plavi SmartCover, kad ga odlažem na stol i slično uvijek ga odložim na ekran tj. na smartcover, tako da nemam problema sa ogrebotinama poleđine.