Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6490)

• deYo
  • juka28
  • Yardie
  • monotag
  • kakarinac
  • proboy
  • zhirafica
  • ssapa
  • zac189
  • bsevo
  • iDanijel
  • Purger155
  • aladin
  • Salko
  • tequin
  • luciusorg
  • Life_10
  • iPekica
  • zeljkofilipin
  • Boom22

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Invoice2go
  • Naišao sam na ovu odličnu aplikaciju, međutim nema opciju za hrvatski jezik. Poslao sam mail autoru da li postoji mogućnost za hrvatsku varijantu, a njegov odgovor je bio:

Currently we can't support the Croatian language (or any other language with Cyrillic characters) as the document engine which generates the PDF files can't handle characters that are in the UTF character set.

We are planning an update with full UTF support for a future version of Invoice2go - please keep an eye out for updates on the App Store.

Kind Regards,

Mene sada zanima šta vi mislite, ima li šanse da developer napravi hrvatsku verziju (s obzirom na malo tržište)?

Post edited by triska at 2011-07-10 07:53:54
    MacMini : iPad : iPhone
  • 5 Komentara sorted by
  • Cyrillic characters??

MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
  • songoku said: Cyrillic characters??

Nakon toga sam mu poslao još jedan mail u kojem mu objašnjavam da hrvatski jezik koristi latinično a ne čirilično pismo, međutim nema odgovora.

MacMini : iPad : iPhone
  • A sto on zna, mi smo njemu samo jedno od balkanskih plemena.

MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
  • Isprobao malo na iTelefonu, zadovoljan sam.. Nadam se da ce izdat i Mac verziju..

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
  • Koliko je takvo što uopće zanimljivo kod nas?

Prošle godine sam krenuo razvijati sličan program za iPhone, ali sam onda krenuo raditi neke skroz druge stvari. Uz fakturiranje, mislio sam napraviti i praćenje nekih radnih naloga, utrošak sati i materijala, iPhone zna gdje si pa kad kažeš da si počeo raditi na nekom projektu, on zna kod kojeg klijenta ako ima od ranije spremljenu lokaciju, itd.

Uglavnom, to sam odgodio za neka bolja vremena, a krajem 5. mjeseca sam izvukao dijelove tog projekta iz naftalina i započeo raditi na jednom jednostavnijem projektu koji bi čak mogao biti gotov za tjedan dva.

Neće biti moguće stvarati nove dokumente, ali će se iz desktop računovodstvene aplikacije moći uvesti podaci o izdanim računima, ulaznim računima, uplatama, prometi u maloprodajnim dućanima i slično. U aplikaciji se onda to može grupirati na razne načine pa gledati što je nedospijelo, dospjelo unutar 15 dana, 30 dana itd. Zatim, koliki je promet po dućanima, koliki su računi po nekom razdoblju, ukupno po kupcima, dobavljačima i još par permutacija na ovu temu.

Ukratko: promet, dospijeće, naplata.

Kad to završim onda ću to podijeliti svojim klijentima koji koriste moj knjigovodstveni program a koji imaju iPhone pa će oni tijekom osmog mjeseca testirati stvar na plaži, a onda bih to do rujna i završio i puknuo na AppStore.

Jedan frend koji isto radi knjigovodstve programe će isto napraviti export iz svog programa, a još jedan je rekao da bi i on možda to trebao, ali samo kad složimo kod njega web servis s kojeg bi moja iPhone aplikacija skidala podatke. U ovoj prvoj verziji stvar ide preko Dropboxa. Knjigovodstvena aplikacija na računalu napravi export u Dropbox, a onda iPhone aplikacija na startu pokupi iz Dropboxa nove podatke.

Ima li već nešto slično kod nas i koliko bi ljudi htjelo imati nešto slično? Koliko sam do sada shvatio, ovo je najpotrebnije onima koji imaju nekoliko maloprodajnih dućana.

Post edited by IgorD at 2011-07-05 16:44:54