Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6490)

• aramic
  • LC120black
  • toc
  • barusha
  • AndyBoy
  • Keulana
  • dnbstudio
  • Artiss
  • borostef
  • Razor
  • elvis_zd
  • and1v
  • Tunte
  • iLuka19
  • mafijaš
  • grgamajstor
  • Wiseguy
  • icce
  • 000000000
  • vanja

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
MacBook White 13.3" (MA700D/A) 2.0 GHz, 160GB, 2GB RAM - keyboard - ne radi tipka sa slovom K
  • Mojoj kolegici ne radi slovo K na tastaturi, prilikom pritiska na tu tipku stvaraju se neki hijeroglifi :( Za popravak u Powercomu traže oko 1000 kn.

Ima li netko od vas ideju kako to jeftinije popraviti ili kako jeftinije nabaviti dio koji je otišao pa uštediti na popravku? Sa obzirom na to da je Macbook star 3 godine nismo sigurni isplati li se zbog jednog slova na tipkovnici dati 1000 kn za popravak.

Hvala :)

• 1 Komentar sorted by
  • prvo i najjeftinije je probati počistiti oko slova k :) - ima videa na youtube-u kak se to radi , drugo riješenje je apple wireless tipkovnica ili usb, treće je da si naručiš novu tipkovnicu za macbook i ugradiš sam jer isto ima video kako se to radi....u svim tim opcijama češ puno jeftinije proći. sam sam rastavljao macbook svoj 3-4 puta zbog čiščenja i ugradnje caddy ladice , stavljanja duplog hdd-a i nije ništa komplicirano i nemoguće. Za sve postoje step by step video na youtube-u ili ifixit