Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6820)

• vzahirovic
  • weiss
  • applemanija
  • CroDruid
  • Arkadija
  • danijelklcom
  • bignjato
  • pkj
  • take31
  • Igor_martic
  • Clark Kent
  • Vlada11070
  • mackkris
  • TomoV
  • Popaj76
  • A7ibaba

Tko je online (0)

Ne mogu sinkronizirat kontakte s Googleom
  • Dosad sam sinkronizirao kontakte s Windows Contacts. Sad ih želim prebaciti na Google. U iTunesu promijenim iz Win Contacts u Google, ali se ništa ne događa. Pokušao sam i s Microsoft Exchange ali isto nema nikakve promjene.

Može pomoć?

• 7 Komentara sorted by
  • To govoria za iphone? Ako da, najbolje je da sredis direkt preko iphona! Ides na settings, mail, add new account odaberes Exchange, za user upises punu gmail adresu, upises jos jednom adresu u za to predvidjeno polje i pass! Tapnes na ok ili next, i onda se otvori polje server u koje upises m.google.com! Tad ti ponudi sto zelis syncati, izmedju ostalog i kontakte!

• Pokušao sam sa žexchangeom ali nije upalilo. Nije mi prebacilo kontakte s iPhonea na Google. U iTunesu piše da je postavljena sinkronizacija kontakata preko Exchangea, ali ništa se ne događa.

Thanked by 1dubazg
  • aha, ti bi ih digao gore! krivo sam shvatio! izvuci si .cvs fail iz tog Windows contactsa i samo odi na gmail, contacts i tamo imas import! malo ih sredi, jer ne bi bio prvi kojemu se poremete kontakti, i onda prati ovu proceduru od prije za iphone.

Thanked by 1iAnte
  • evo ja upravo napravio to što si htio - backup kontakata sa iphonea na google prema ovim uputama: http://www.google.com/support/mobile/bin/answer.py?answer=138744 sve radilo bez problema

Thanked by 1iAnte
  • Evo sam napravio .csv i importirao u google. Trebalo ih je dosta sređivat jer ih je skroz poremetilo. Sad sve radi i svaka promjena se automatski sinkronizira.

• eto, super! jos malo pa ces to na iCloud prebaciti! :)

• Jedva čekam taj iCloud. To će bit odlična stvar. Samo nikako da to dođe.