Nisam znala gdje bi temu tutnula pa ajde u novosti jer eto ovo i jest novost.
Ako tko ima koji viška, jel bi mi mogao puknuti na ipekica@gmail.com
Vjerujem da nisam jedina koja bi voljela isprobati ovo novo čudo iz Google tvornice pa bi ova tema mogla biti da si djelimo pozivnice :)
evo upravo ode :)
ode i tebi
@redbat poslan invite
Da, i ja bi volio jednu ako netko ima
@kinsif, more i meni jedna?
Pa meni to neće raditi, kliknem na pozivnicu i kaže: Već ste pozvani? Privremeno smo premašili kapacitet. Uskoro pokušajte ponovno.
Zašto se svi uzbuđujete kad već znamo da ovakvi Google projekti ne izlaze iz bete i ukinu se za godinu-dvi... :-p
more i meni ako ima tko: dubazg@gmail.com tnx!
evo poslao ekipi koja je dala mailove! @iBoki tvoj ne znam!
Cozmika said: a meni to neće raditi, kliknem na pozivnicu i kaže: Već ste pozvani? Privremeno smo premašili kapacitet. Uskoro pokušajte ponovno.
morat ces e strpiti! ja sam se mogao ulogirati nakon 2 dana! valjda je guzva, a i malo hypea dizu tako!
Clark Kent said: Zašto se svi uzbuđujete kad već znamo da ovakvi Google projekti ne izlaze iz bete i ukinu se za godinu-dvi...
mislim da im je ovo najbolji pokusaj do sada! ne znam kako ce zavrsiti, ali je daleko ispred faila u vidu buzza i wavea! meni se svidja, tehnicki je bolje sredjeno od FB (doduse, nije da je to neki problem). moglo bi biti nesto od toga, pogotovo obzirom na to da vecina nas ima vec brdo stvari na google. od youtuba do gmaila, cijela paleta proizvoda!
Moram reći da se i meni sviđa, naročito zbog dijeljenja slika koje je puno bolje izvedeno nego na fejsu
kinsif said: morat ces e strpiti! ja sam se mogao ulogirati nakon 2 dana! valjda je guzva, a i malo hypea dizu tako!
Tooo radi
@kinsif hvalaaa! uključila se bez problema, sad u istraživanje mogućnosti :)
super :) ali nemojte se previse uzivjeti! to je ipak neprijateljski tabor! :D
Ahahha. Dobar. Meni je ovo tako konfuzno, opće niš ne kužim.
Ako netko ima pozivnicu bio bih zahvalan, frkizg@gmail.com
i ja bi se pridružio za jednu slobodnu pozivnicu ako je moguće rusty1281@gmail.com
tnx
pully i rusty, sad šaljem
Hvala puno Duba!
Hvala!
jel ima jos tko koju pozivnicu (igor.marticsb@gmail.com) hvala unaprijed :-)
kinsif said: mislim da im je ovo najbolji pokusaj do sada! ne znam kako ce zavrsiti, ali je daleko ispred faila u vidu buzza i wavea! meni se svidja, tehnicki je bolje sredjeno od FB (doduse, nije da je to neki problem). moglo bi biti nesto od toga, pogotovo obzirom na to da vecina nas ima vec brdo stvari na google. od youtuba do gmaila, cijela paleta proizvoda!
Ajde onda da vidim taj pokušaj... Može pliz neki invite? ivan.blagajic@gmail.com Iako sam i dalje skeptičan po pitanju google-ovih društvenih mreža.
jeste dobili? ako ne, šaljem
@duba Ja nisam... :-o
Thx!!!
moze li mi netko poslati invite?! pls ;)
poslano
ajd pliz ako moze i meni jedan invite na seeelo@gmail.com ...da vidim i to cudo...hehe
Lijep pozdrav ! I ja bi molio ako je moguće jedan invite na zeljko.lisjak@gmail.com unaprjed zahvaljujem.
Ja bih molio, ako moze i meni jedna pozivnica, na ivukorep@gmail.com
poslano
Hvala :)
Ako moze, molio bi za jednu pozivnicu na gpozek@gmail.com
poslano!
Ako može i meni jedan, da vidim to čudo iz googla na mail: ijukic2@gmail.com
Hvala. :)
Jel moze i meni jedna pozivnica. Lijepo prosim, na pdrvar@net.hr
Hvala.
Moze i meni jedna na Edge330@gmail.com .
može i meni na therrlu@me.com
Da li može 1 pozivnica na popaj7@gmail.com ?
Hvala!
⁄@popaj
poslan invite
Pa kad svi žicaju i ja vi jednu ako nije problem da isprobam to čudo alojzk@gmail.comMAKNI