ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Zanima me što vi mislite koliko su mogući ovi rumorsi o novom iPadu (neko malo poboljšanje) ove jeseni, valjda kada izlazi i petica? Meni su to apsurdne izjave i totalno mi je bezveze, čini mi se nemoguće, ali činile su mi se mnoge stvari nemoguće, pa su na kraju ispale i te kako moguće.
Na kraju krajeva, iako su to rumorsi, previše ih ima i od neku da moraju doći. Ako jedan portal ili dva prenose, pa se mogu zapitati o tim glasinama, ali ako skoro svi često pišu i prenose takve vijesti, postoji li mogućnost da zaista bude izbačen neki među model?
Sutra idem sa starim uzeti dvojku za njega, ali sada se dvoumim, najradije bi mu savjetovao da pričeka malo, da vidimo sto će biti od svega toga, jer izgleda da ako izađe taj model, da će imati retina display, iako opet, vraćam se na logiku, hardware koji se trenutno nalazi u iPad 2 mislim da još nije dovoljan za takav display.
Što vi mislite? Postoji li mogućnost ili mislite kao i ja da je to patka i da ljudi pišu svašta zbog pomanjkanja vijesti o Apple uređajima?
EDIT: moram editirati, vidim da ovaj iPad ispravak teksta totalno ne funkcionira...
Pejo said: Meni su to apsurdne izjave i totalno mi je bezveze
isto mislim! zašto bi izbacili novi ipad kad će izaći novi iphone i svi će poludit za njim, neće moći pokriti potražnju iphone-a tako da 100% sigurno neće biti novog ipad-a ove godine.
Možda iPad2 sa Retina display-on. Bojim se u kojem smjeru će apple otić ako krenu izbacivat nove uređaje tom brzinom...
Bas sam to htio objaviti... :))