Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6491)

• gogsy7
  • alexiaco2
  • JagicNikola
  • Tomek
  • tetanus
  • lejla
  • monty_pirate
  • exy
  • matic_2.4
  • Wikiboo4
  • papittovenga
  • tome0330
  • elvisinjo
  • X Sync
  • proboy
  • kizo1712
  • Jose233
  • Pejo
  • iBoki
  • Nothing

Tko je online (2)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
iPad 2 punjač
  • Zanima me da li je iPad2 punjač kompatibilan s iPhone punjačem. Izgledaju potpuno identično ali čini mi se da otisnute specifikacije različite na svakom. Na iPadu mi piše 10W dok na ovom drugome ništa.

Iskustva?

• 18 Komentara sorted by
  • Punim iPhone sa iPad punjačem više od godinu dana bez ikakvih problema.

 iMac | iPad | iPhone
  • sa ipad punjacem punim sve od ipoda shuffle, iphone bt slusalice pa do ipada :)

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • Nemoze se pregrijati punjac jer baterija i punjac na sebi imaju kontroler koji to sprijecava

MacBook Pro 13'', 4GB RAM, 320 GB HD @ 7200rpm + Magic Mouse
    iPhone 4, 16GB
  • Vote Up0Vote Down EdgeEdge
    This answer was Accepted.

Od iPhone-a punjac je 5W,cito sam vec o tome,neki koriste ipad punjac za iphone i nemaju problema,neki se ne usude zbog mogucih ostecenja.

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • Znači ipak je iPhone 5W... Mislio sam na godišnji s jednim punjačem, ali izgleda da ću ipak s dva :(

Tnx za brzinski odgovor!

• punim iphone na ipad punjac i nema problema. Nema veze sto je jaci punjac, problem bi bio da je slabiji - punio bi i dalje, ali bi se punjac grijao i ipad sporije punio.

Post edited by torik at 2011-07-19 08:23:33
    www.rcspotlight.com
  • Ne znam kako je kod vas, ali meni se iPad punjač dosta zagrije za razliku od Iphoneovog punjača koji ostane leden....

• grije se i moj kada puni ipad, ali kad puni iphone onda nista. jbg ipad malo vise vuce :)

www.rcspotlight.com
  • ja sam p...ka! svaki na svoj punjac! :D

• Ako je iphone 5w a ipad 10w, ništa se neće dogoditi niti jednom, samo će duže puniti, odnosno u ovom slučaju brže.

Post edited by therrlu at 2011-07-27 01:49:13
    MBP 13" • IMac 27" • IP4s 32GB WHITE • ATV • NEW IPAD 32GB 4G WHITE
  • Ništ mu neće biti, bit će malo topliji, niti će šta eksplodirati, niti će se išta s uređajom dogoditi.

MBP 13" • IMac 27" • IP4s 32GB WHITE • ATV • NEW IPAD 32GB 4G WHITE
  • Da ne otvaram novi thread, pa cu ovdje postaviti svoje pitanje.

Sutra mi stiže iPad iz USA, pa me zanima hoce li pasati EU nastavak na taj punjač?

image

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
  • juka28 said: Sutra mi stiže iPad iz USA, pa me zanima hoce li pasati EU nastavak na taj punjač?

Oce ako imas ko ovaj na slici nastavak. Ja imam isti od iPhone 3G pa sam ga stavio na americki adapter umjesto americkog nastavka. Inace punim iPad i iPhone sa oba punjaca nije bitno koji je radi i nisam primjetio nikakve probleme nit da se dulje puni.

iPhone 4, iPad 2
    (4) PC Win7, (1) virtual WinXP
    Thanked by 1juka28
  • Puniti cu i ja oboje ali sa iPad-ovim punjačem, 10W! Nemam taj nastavak al jeftinije mi je kupiti taj nastavak vec cijeli novi punjač.

Josip R. said: nisam primjetio nikakve probleme nit da se dulje puni.

A viš ti to, a prijatelj mi baš kaže da mu se jako sporo puni iPad sa punjačem od iTelefona.

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
  • Ja punim kako stignem. Puno sam iP4 sa iPad punjacem nekoliko puta i ništa nije bilo.

• @juka28 bolje ako imaš punit sa punjačem kojeg si dobio sa uređajem.

iPhone 4, iPad 2
    (4) PC Win7, (1) virtual WinXP
  • Tako cu i napraviti. Baš pregovaram s @Pejo -om o EU nastavku. Dosta sam se vec istrošio, još ostavio neki novac za aplikacije za iPad.. Iako sam pratio kad su pojedine free pa ih polako skidao prije nego sam ga uzeo..

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
  • ali recimo ipad nije dobro puniti na slabijem punjacu :) moze se pregrijati punjac

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle