... i imaju intel HD 3000 grafiku :(( Je li to zaista loše koliko mi se čini na prvi pogled?
Htio sam svog starog pro-a zamijeniti novim najjačim Airom, ali više nisam siguran.
Meni su novi AIR-ovi fantazija. Sad kad imaju defaultno 4 gige rama (i naravno SSD) vjerujem da više nema tolike razlike u performansama u odnosu na PRO
Koliki je uobičajeni vremenski period od objave do početka prodaje u RH? PS: gotovo sam kupio model iz 2010. ali sad ću ipak pričekati, dobro je da su vratili osvjetljenje tipkovnice
tmilovan
Imam novi mbp sa grafičkom intel hd 3000, a prije njega sam imao onaj sa nvidiom 320 M. Igram ponekad samo PES od igara, i moram priznati da se vidi razlika u grafici.
Damirst said: i moram priznati da se vidi razlika u grafici.
Toga sam se bojao (ako am te dobro shvatio :))). Ne igram se puno ali kad igram igram EVE online, a to će štekat 100%.
Prije pokretanja same igre mi je čak izbacilo onu poruku da nemam potrebni minimum za igranje, ali sam svejedno pokrenuo igru. I ja sam se raspitivao prije same kupnje o grafici. Svatko je imao svoje mišljenje, ali je zaključak da je intel hd 3000 slabija od nvidia 320M! S obzirom da skoro i ne igram, i da mi grafika toliko nije bitna, meni to ne smeta.
Također namjeravao kupiti novi MB Air dok nisam vidio grafičku... Intel HD 3000. Really? Za čitanje mailova i office je čist dovoljan i iPad.
meni su vrlo dobri za ono sto bih s njima radio
razmisljam jedino jachi 11" ili slabiji 13"
naginjem ka 13" baterija, veca reza i veci ekran, dok je + za 11" sto je nesto manji i 30dkg! laksi .. za web mail office je 11" bolji .. ali za photo video radje bi imao 13" ...
slatke li muke :)
@mr.ezrider foto i video kao viewer ili obrada na Air-u?
Mene grafika ne brine previse, ne bavim se obradom videa i slika, samo nekad pogledam hd film... Igre vrlo rijetko, odnosno nikako. Prije bi uzeo 13, jer mi veca rezolucija puno znaci kad sam vani, a po doma imam eksterni display
osobno mislim da ću ići ja jačeg 11 ili slabijeg 13 pri kraju godine. savršeno pogođeni modeli. Ne treba mi za nikakvu produkciju, za to imam stolnog iMac-a
@co ... kao viewer .. prebacis fotke i video na njega .. pregledas obrises .. obradu na iMac .. za more skijanje to je ok .. promjenio sam stav .. trenutno vise naginjem 11" modelu sa 128 gb .. gledam ovaj 13" mbp .. prevelik mi to ekran :) za mobile device :)
jucer se počastio sa 11" 4GB 128GB hr tipkovnica .. i super zadovoljan ! iznimno brz zbog ssd, rezolucija taman i za web i za sta god, lion i trackpad combo ludilo, fullscreen apps idealno .. ma super fenomenalno genijalno! :) jedino nakon MBP malo rastuzi kad pokaze max 5:30h baterije, ali vjerujem da je to vise manje cijeli dan rada .. moj ima TS drive a ne SM sto mi je bio bad jedno 3 sekunde dok ne skuzis da real life ne mozes osjetiti razliku nikako..
ja sam kupio najjaci, 13" i tek sad skuzio da imam 4gb rama, mislio sam da imam 2gb :P
jel postoji nekamogucnost za nabaviti hr tipkovnicu, posto je moj kupljen preko bare!?
prodas pa kupis ovdje :P :D