Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6491)

• matijavz
  • Nothing
  • Gabi95
  • apple99
  • Dom031
  • Carp
  • papittovenga
  • Wiseguy
  • Nessie
  • mačak
  • Wikiboo4
  • Zoki_Zg
  • Graba
  • imarink
  • aravnic
  • iPekica
  • vanjichh
  • DjBeNI
  • zeljkofilipin
  • ameliepoulain

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Prikaz minimiziranih prozora u novom Mission Controlu
  • Eh, ovaj Mission Control je super alat, ali nema jednu jako bitnu stvar - ne prikazuje minimizirane prozore. Ako nemate opciju da se minimizirani prozori ne prikazuju u docku, nećete uopće vidjeti koji su prozori minimizirani, a koji ne.

Snow Leopard je to imao sređeno u Exposeu.

Našao sam dosta tema po raznim forumima koji se isto bave navedenom tematikom. Nadam se da će ta opcija biti dostupna prilikom nekog updejta.

Što vi mislite?

Post edited by Catalyst Group at 2011-07-29 06:52:44
  • 10 Komentara sorted by
  • Može se odrediti i hot corner za Application windows

http://i128.photobucket.com/albums/p165/Dottorre/ScreenShot2011-07-31at105417.png

 iMac | iPad | iPhone
  • i meni to fali! nije mi bas neko rijesenje, ali ne bi se cudio da odluce eliminirati minimiziranje! zatvoris prozor, i kad ga otvoris opet nastavis tako di si sta... iOS stil! jos malo pa necemo moci birati sta otvaramo, sta zatvaramo... :D ne znam, mozda sam previse konzervativan, ali puno je to promjena za mene! :)

• Možeš double tap na ikonu u docku (ako imaš multitouch pad, miš) i prikažu se svi prozori te aplikacije, ili desni klik "Show all windows".

 iMac | iPad | iPhone
  • Dottore said: Možeš double tap na ikonu u docku (ako imaš multitouch pad, miš)

na zalost moj bijelko je zadnja generacija prije MT pada a desni klik mi nije bas neko elegantno rijesenje! ali dobro... razlog vise za nabavak aira! :)

• Hmm, a shortcut za application windows ? Po defaultu je ctrl i stelica dolje. Ista stvar za koju govori i Dottore. Ja sam si shortcut stavio na tipku f5 posto su mi f5 i f6 "prazne " kako nemam osvjetljenje na tipkovnici (mid 2009 macbook alu unibody ).

Post edited by Shinobi at 2011-07-29 15:24:07
    Macbook 13”, 2.0, 5GB, unibody alu.; iPhone 4, 16gb; iPod Nano 3g
  • Integrirali su tzv. app expose; tj. to funkcionira samo na trackpad-u ako povučes 4 prsta prema dolje.

• To je jos i najbolja opcija!

• Da, ali i dalje ne učitava sve prozore ta opcija. Npr. Imam otvorena dva Firefox prozora i system preferences, od kojega mi je jedan FF prozor minimiziran kao i sys. pref. i dešava se to da mi se kad pozovem "Application windows" u donjem dijelu ekrana prikazuje samo FF prozor, ali ne i sys. pref.

Ne znam čudno.

• Još jedna stvar - http://www.apple.com/macosx/

Pogledaje fotku ovih različitih "Desktopa" - svaki od njih je preimenovan shodno aplikaciji koja se na njemu koristi, a gdje god sam gledao ili tražio na netu, svigdje se navodi da je to nemoguće napraviti (preimenovati Desktop 1, 2, 3, itd.

• Evo solucije - samo "full screen apps" imaju tu opciju. Još uvijek ostaje pretposljednje pitanje!