Eh, ovaj Mission Control je super alat, ali nema jednu jako bitnu stvar - ne prikazuje minimizirane prozore. Ako nemate opciju da se minimizirani prozori ne prikazuju u docku, nećete uopće vidjeti koji su prozori minimizirani, a koji ne.
Snow Leopard je to imao sređeno u Exposeu.
Našao sam dosta tema po raznim forumima koji se isto bave navedenom tematikom. Nadam se da će ta opcija biti dostupna prilikom nekog updejta.
Što vi mislite?
Može se odrediti i hot corner za Application windows
http://i128.photobucket.com/albums/p165/Dottorre/ScreenShot2011-07-31at105417.png
i meni to fali! nije mi bas neko rijesenje, ali ne bi se cudio da odluce eliminirati minimiziranje! zatvoris prozor, i kad ga otvoris opet nastavis tako di si sta... iOS stil! jos malo pa necemo moci birati sta otvaramo, sta zatvaramo... :D ne znam, mozda sam previse konzervativan, ali puno je to promjena za mene! :)
Možeš double tap na ikonu u docku (ako imaš multitouch pad, miš) i prikažu se svi prozori te aplikacije, ili desni klik "Show all windows".
Dottore said: Možeš double tap na ikonu u docku (ako imaš multitouch pad, miš)
na zalost moj bijelko je zadnja generacija prije MT pada a desni klik mi nije bas neko elegantno rijesenje! ali dobro... razlog vise za nabavak aira! :)
Hmm, a shortcut za application windows ? Po defaultu je ctrl i stelica dolje. Ista stvar za koju govori i Dottore. Ja sam si shortcut stavio na tipku f5 posto su mi f5 i f6 "prazne " kako nemam osvjetljenje na tipkovnici (mid 2009 macbook alu unibody ).
Integrirali su tzv. app expose; tj. to funkcionira samo na trackpad-u ako povučes 4 prsta prema dolje.
To je jos i najbolja opcija!
Da, ali i dalje ne učitava sve prozore ta opcija. Npr. Imam otvorena dva Firefox prozora i system preferences, od kojega mi je jedan FF prozor minimiziran kao i sys. pref. i dešava se to da mi se kad pozovem "Application windows" u donjem dijelu ekrana prikazuje samo FF prozor, ali ne i sys. pref.
Ne znam čudno.
Još jedna stvar - http://www.apple.com/macosx/
Pogledaje fotku ovih različitih "Desktopa" - svaki od njih je preimenovan shodno aplikaciji koja se na njemu koristi, a gdje god sam gledao ili tražio na netu, svigdje se navodi da je to nemoguće napraviti (preimenovati Desktop 1, 2, 3, itd.
Evo solucije - samo "full screen apps" imaju tu opciju. Još uvijek ostaje pretposljednje pitanje!