Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6491)

• antevekic
  • Afrodita
  • TomTom
  • Montana
  • maki1
  • krkljan
  • monotag
  • ivicag
  • kizo1712
  • saint
  • therrlu
  • and1v
  • calamityemily
  • barusha
  • LogitechExpert
  • nbacac23
  • JagicNikola
  • User
  • BAXA
  • croalex

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
novi mac mini ima li nekog da je kupio
  • zanima me par stvari o novom mac miniju sta se bolje isplati uzet da li 2.3 i kupit jos 2 giga memorije ili uzet 2.5 uglavnom bi koristio mini za obradu fotografija i videa nikakve igre i slicno / imam macbook star godinu ipo i snjega bi koristio kao cd pogon za minija/ i kako instalirati novi ios lion sa tog minija na stari macbook i dali se to moze / cak mi pase i opcija da kupim stari mini ako novi nije puno brzi /pozdravi iz Splita

Post edited by Dottore at 2011-07-29 14:16:33
  • 13 Komentara sorted by
  • Kupit Minia 2.3 i nakrcat ga sa 8 GB rama.

• vjerovatno ce tako i bit / zanima me jeli ko kupovao apple proizvode na aerodromu u londonu u tax free kolika je razlika u cijeni naspram trgovina u engleskoj i radi li problem nasa carina

• Mislis na Dixons travel? Ja sam tamo kupio TV, mogu ih samo nahvaliti. Platio sam ga £90.18 dok je u Apple Store-u £101. A sto se tice carine stavi ga u torbu (u rucnu prtljagu, ako moze stati) i nadaj se da te nece pretraziti. Ja sam isa iz Zadra, kod nas ni te ni ne pitaju imas li sto prijaviti, samo prolazis.

MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
  • Pozdrav svima! Već dugo vrijeme razmišljam o prelasku na mac! Zapeo mi je za oko mac mini ali stariji model sa optičkim pogonom! Gledao sam i imac ali on mi je malo preskup!! Koristio bih ga za faks (prezentacije,pisanje radova i sl) surfanje, uređivanje filmica u imovie-u i slično, dakle neke jednostavnije radnje Recite isplati li se uzeti??

• josipsmb, jesi iz samobora?zbog imena pitam.. :) ako bi uzimao desktop mac a ne bi imac onda ti je mini super..

iMac 21,5"
    iPhone 4 16GB
    iPad 32GB Wifi
    Thanked by 1josipsmb1609
  • isplati naravno sad ih imas po oglasniku za 4000 novi zapakirani

Thanked by 1josipsmb1609
  • Tnx na savijetima!! :D @bsevo...jesam, jesam...predpostavljam da si i ti!! :)

Post edited by josipsmb1609 at 2011-08-06 18:23:03
  • jesam,i ja sam iz samobora! :) ima sad dost jabucara u smb

iMac 21,5"
    iPhone 4 16GB
    iPad 32GB Wifi
    Thanked by 1josipsmb1609
  • http://store.apcom.hr/macminicore2duo24ghz2gb320gbgeforce320msd-p-295.html

Pogledaj da li u iStyleu imaju ovaj Mac mini, pa nađi nekog studenta i iskoristi 8% popusta.

Samo mi nije jasno zašto stari Mac mini, a ne novi?

Thanked by 1josipsmb1609
  • josipsmb1609 said: Zapeo mi je za oko mac mini ali stariji model sa optičkim pogonom!

covjek hoce super drive pa zato hoce stari model

iMac 21,5"
    iPhone 4 16GB
    iPad 32GB Wifi
    Thanked by 1josipsmb1609
  • ako se recimo kupi u americi, kakva je stvar sa garancijom, dali vrijedi u 'rvackoj :D (pretpostavljam da ne, ali me nista ne kosta pitati hehe, ako se nekim slucajem nesto dogodi, i koji je postupak ako se jednog dana odlucim za nadogradnju rama)

• Garancija za sve osim iPhone je worldwide, a to ti cak i ovi seljaci u Apcom-u moraju priznati.

BTW evo jos jedan dokaz da je Apcom nesto posebno, jedino njihovi novi Mini-ji imaju SuperDrive.

Post edited by songoku at 2011-08-07 12:04:50
    MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
  • i 4GB (2x1GB SO DIMM) 1333MHz DDR3 :D

Post edited by tomislavpecek at 2011-08-08 05:33:58