zanima me par stvari o novom mac miniju sta se bolje isplati uzet da li 2.3 i kupit jos 2 giga memorije ili uzet 2.5 uglavnom bi koristio mini za obradu fotografija i videa nikakve igre i slicno / imam macbook star godinu ipo i snjega bi koristio kao cd pogon za minija/ i kako instalirati novi ios lion sa tog minija na stari macbook i dali se to moze / cak mi pase i opcija da kupim stari mini ako novi nije puno brzi /pozdravi iz Splita
Kupit Minia 2.3 i nakrcat ga sa 8 GB rama.
vjerovatno ce tako i bit / zanima me jeli ko kupovao apple proizvode na aerodromu u londonu u tax free kolika je razlika u cijeni naspram trgovina u engleskoj i radi li problem nasa carina
Mislis na Dixons travel? Ja sam tamo kupio TV, mogu ih samo nahvaliti. Platio sam ga £90.18 dok je u Apple Store-u £101. A sto se tice carine stavi ga u torbu (u rucnu prtljagu, ako moze stati) i nadaj se da te nece pretraziti. Ja sam isa iz Zadra, kod nas ni te ni ne pitaju imas li sto prijaviti, samo prolazis.
Pozdrav svima! Već dugo vrijeme razmišljam o prelasku na mac! Zapeo mi je za oko mac mini ali stariji model sa optičkim pogonom! Gledao sam i imac ali on mi je malo preskup!! Koristio bih ga za faks (prezentacije,pisanje radova i sl) surfanje, uređivanje filmica u imovie-u i slično, dakle neke jednostavnije radnje Recite isplati li se uzeti??
josipsmb, jesi iz samobora?zbog imena pitam.. :) ako bi uzimao desktop mac a ne bi imac onda ti je mini super..
isplati naravno sad ih imas po oglasniku za 4000 novi zapakirani
Tnx na savijetima!! :D @bsevo...jesam, jesam...predpostavljam da si i ti!! :)
jesam,i ja sam iz samobora! :) ima sad dost jabucara u smb
http://store.apcom.hr/macminicore2duo24ghz2gb320gbgeforce320msd-p-295.html
Pogledaj da li u iStyleu imaju ovaj Mac mini, pa nađi nekog studenta i iskoristi 8% popusta.
Samo mi nije jasno zašto stari Mac mini, a ne novi?
josipsmb1609 said: Zapeo mi je za oko mac mini ali stariji model sa optičkim pogonom!
covjek hoce super drive pa zato hoce stari model
ako se recimo kupi u americi, kakva je stvar sa garancijom, dali vrijedi u 'rvackoj :D (pretpostavljam da ne, ali me nista ne kosta pitati hehe, ako se nekim slucajem nesto dogodi, i koji je postupak ako se jednog dana odlucim za nadogradnju rama)
Garancija za sve osim iPhone je worldwide, a to ti cak i ovi seljaci u Apcom-u moraju priznati.
BTW evo jos jedan dokaz da je Apcom nesto posebno, jedino njihovi novi Mini-ji imaju SuperDrive.
i 4GB (2x1GB SO DIMM) 1333MHz DDR3 :D