Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6491)

• brane
  • jarloni
  • cdnm
  • vekijeaa
  • n1n0
  • otkup mobitela
  • nix1001
  • ante08
  • ford
  • Iwaa
  • croalex
  • TomTom
  • lorena
  • MBSxDesign
  • tome0330
  • nbacac23
  • markoni
  • krkljan
  • Gabi95
  • corpsebride

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
problem ili ipak ne?
  • bok, novi sam macbook korisnik, neki dan sam kupio macbook pro 15, 2.0ghz, u laptope se bas i toliko ne razumijem ali mb mi je trebao za faks, evo ovako stvari idu, prebaciovao sam neke slike u iphoto i sve ok, medutim poslje sam otisao u finder i usao u ono sa ljeve trane gdje pise today, i taj mi je folder bio pun i to mi nije izgledalo ljepo pa sam ja to sve oznacio i poslao u smece, a onda i smece ocistio :))) ali to nebi bio problem da i nisam u tome TODAY izbrisao i stavku library iz iphotoa, i iphoto mi je ostao ali se nije mogao otvoriti.....sada je sve u redu jutros sam ga odnio u info.servis i oni su digli novu library i ad sve radi..nego me zanima sljedece... kada meni on nije htio otvoriti taj iphoto ja sam se skroz izivcira i poloudio pa sam u njega ubacio one cd-ove sta se dobije s njim, applications install cd, i , mac OS X install DVD, znaci ja sam kao sve to ponovo instalirao, a da predhodno nista nisam napravio, nego samo ubacio te cd-ove..., dali to sad znaci da je meni na macu sve dva puta instalirano, snow leopard i sve aplikacije, ili se on prilikom ponovnog instaliranja samo obnovio.... to mi nije nikako jasno, ali kad sam ponovo sve instalirao ponovo mi nije radio iphoto nego sam ga nosio u info.ser. gdje su mi to skidali sa interneta.... molim vas da mi ovo malo pojasnite

Post edited by Dottore at 2011-07-30 16:26:32