bok, novi sam macbook korisnik, neki dan sam kupio macbook pro 15, 2.0ghz, u laptope se bas i toliko ne razumijem ali mb mi je trebao za faks, evo ovako stvari idu, prebaciovao sam neke slike u iphoto i sve ok, medutim poslje sam otisao u finder i usao u ono sa ljeve trane gdje pise today, i taj mi je folder bio pun i to mi nije izgledalo ljepo pa sam ja to sve oznacio i poslao u smece, a onda i smece ocistio :))) ali to nebi bio problem da i nisam u tome TODAY izbrisao i stavku library iz iphotoa, i iphoto mi je ostao ali se nije mogao otvoriti.....sada je sve u redu jutros sam ga odnio u info.servis i oni su digli novu library i ad sve radi..nego me zanima sljedece... kada meni on nije htio otvoriti taj iphoto ja sam se skroz izivcira i poloudio pa sam u njega ubacio one cd-ove sta se dobije s njim, applications install cd, i , mac OS X install DVD, znaci ja sam kao sve to ponovo instalirao, a da predhodno nista nisam napravio, nego samo ubacio te cd-ove..., dali to sad znaci da je meni na macu sve dva puta instalirano, snow leopard i sve aplikacije, ili se on prilikom ponovnog instaliranja samo obnovio.... to mi nije nikako jasno, ali kad sam ponovo sve instalirao ponovo mi nije radio iphoto nego sam ga nosio u info.ser. gdje su mi to skidali sa interneta.... molim vas da mi ovo malo pojasnite