http://onyxftp.mykonicaminolta.com/download/SearchResults.aspx?productid=965&filetypeid=0&osid=29
Ovak, imam Konicu Minoltu 2530DL koja mi je na Snow Leopardu radila savršeno. Printer je spojen preko routera - znači preko IP protokola, ima svoju IP adresu.
E sad, instalirao sam starije drajvere za Snow Leopard, tj. aplikaciju koja sadrži drajvere. Zatim sam otišao pod "add printer", ukucao IP adresu, printer je odmah pronađen i pravilno imenovan, no kad odem na print mac pošalje podatke printeru i prebaci se u pauzu (tak piše u prozoru), a printer ništa ne printa.
Probao sam maknuti drajvere i ići samo pod "add printer", opet sam ukucao adresu, ovaj puta je Lion pronašao printer također, no dodjelio mu je neke generičke drivere. Kada otiđem printati neki dokument u ovom mi slučaju program, tj. printer odmah otiđe u pauzu, tak da niti ne šalje podatke prema pisaču.
Ima li ko kakvu ideju... treba li čekati nove drajvere ili ima neki prečac? Pitanje hoće li drajveri uopće izaći...
Kaj nitko ne zna kak to popraviti?
Probaj ih deinstalirati, pa printer spojiti žicom, da se sam instalira, te kad sve radi prebaci na bežično.