Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6491)

• elvis_zd
  • nbacac23
  • wordpress2011
  • andela
  • vekijeaa
  • kiFla
  • Salko
  • zeljkofilipin
  • lvudric
  • jarloni
  • SvenJTD
  • e_FotografijaHr
  • tr00pa
  • mravec
  • JiXaW
  • TomTom
  • ilovric
  • mack666
  • catus69
  • dkrt

Tko je online (2)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Driveri za printer na rade na Lionu
  • http://onyxftp.mykonicaminolta.com/download/SearchResults.aspx?productid=965&filetypeid=0&osid=29

Ovak, imam Konicu Minoltu 2530DL koja mi je na Snow Leopardu radila savršeno. Printer je spojen preko routera - znači preko IP protokola, ima svoju IP adresu.

E sad, instalirao sam starije drajvere za Snow Leopard, tj. aplikaciju koja sadrži drajvere. Zatim sam otišao pod "add printer", ukucao IP adresu, printer je odmah pronađen i pravilno imenovan, no kad odem na print mac pošalje podatke printeru i prebaci se u pauzu (tak piše u prozoru), a printer ništa ne printa.

Probao sam maknuti drajvere i ići samo pod "add printer", opet sam ukucao adresu, ovaj puta je Lion pronašao printer također, no dodjelio mu je neke generičke drivere. Kada otiđem printati neki dokument u ovom mi slučaju program, tj. printer odmah otiđe u pauzu, tak da niti ne šalje podatke prema pisaču.

Ima li ko kakvu ideju... treba li čekati nove drajvere ili ima neki prečac? Pitanje hoće li drajveri uopće izaći...

Post edited by Catalyst Group at 2011-08-02 10:37:22
  • 2 Komentara sorted by
  • Kaj nitko ne zna kak to popraviti?

• Probaj ih deinstalirati, pa printer spojiti žicom, da se sam instalira, te kad sve radi prebaci na bežično.