Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6491)

• mmike
  • borostef
  • tinna
  • Chelavy
  • toc
  • zipce
  • zastoto
  • icanic
  • baka
  • Mladen1961
  • tkotikrivkristijan
  • iCroatiaa
  • Dalmit
  • kico234
  • jabuka_lover
  • LogitechExpert
  • mafijaš
  • panda
  • GemahenLahen
  • websinger

Tko je online (2)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Splitska MacKava
  • User je inicirao prvu mackavu u Splitu (splitskom području), kome je do druženja, hladne pive (ili cedevite) razmjene iskustava i malo zabave slobodno.
    Prijedlozi za lokacijom : pucajte
    Prijava tko dolazi isto nije na odmet... gogogo
    Post edited by Unknown User at 2010-05-19 18:44:45
  • 206 Komentara sorted by
  • :?: Ima li koga ?
    Moja izjava iz grugog topica stoji ! :lol:
    Jednodnevni izlet u Split ili otok.Bilo bi poželjno čim prije jer će početi gužve,a onda mili moji kuda koji,bit će dupe glava s gužvama.
    Prijava-! :D
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Naravno i ja sam tu... hehe...
    Probao sam i prije to predlozit al nije bio bas neki odziv, al ajde valjda je ovo treca sreca...

A od mjesta hmmm... meni osobno najdrazi prostor Obojena Svjetlost, sad jel kome predaleko il nije al ne da mi se bas kavu te tematike provodit po ghetto-u, pulsu ili ne znam di... jedini nedostatak Obojene je sta je malo daleko... druga opcija po meni eventualno Cukarin al isto bi volio nesto s malo opustenijom atmosferom...

Koji su drugi prijedlozi? :)
    Games dont make people violent, lag does.
  • Evo, i ja bi se pridružija....Obojena mi je malo daleko pošto sam u ST3, ali nije mi problem doći, ipak je to MacKava, super mi je tamo... Koji termin bi vam odgovara? Možda ovaj vikend već?
  • Hmmm za vikend sam u Osijeku tako da necu nikako moc a i ne znam bas oce li se dovoljno ljudi javit dotad. pustimo jos tjedan-dva da poraste malo interes pa se dogovorimo ;)
  • Ja sam za! može za koji tjedan. Lokacija: nije bitno, samo da nije vruće ili da ima hladne pive...
  • :D Poželjno ako imaju crno pivo :lol: !
  • Cool, i ja bi crno i to Velebitsko po mogućnosti, hehe :D (samo šta njega ima samo Na kantunu ja mislim, a to nam baš ne paše misto.. :( )
  • meni su ova iduća tri tjedna tako hektična da nemam vremena za spavanje :cry:
  • mozda bi bilo prikladnije ime iKava
    lol
  • Hm,jel' primate vi na tu iSplitsku Kavu i amatere,al' ono boli glava od amaterstva ili...da nebi bilo,neznam...
  • Haha,može ,barem čemo biti dva amatera. :mrgreen:
  • Ništa,onda Skorpio ruku po ruku možemo,he!!! :lol:
    E zeznut ćemo mi njih,naći ćemo se prije kojih 50 kava prije pa naštrebati sve to,jel' može?! Mislim da nam ne preostaje ništa drugo...šta ti kažeš?! :lol:
  • Onda pogurajmo dogovor !
    Ove nedjelje je već kasno,a za slijedeću naprijed.Što se više čeka i naštimava manje su šanse.Ho-ruk i idemo! :D
  • "Skorpio" said:
    Onda pogurajmo dogovor !
    Ove nedjelje je već kasno,a za slijedeću naprijed.Što se više čeka i naštimava manje su šanse.Ho-ruk i idemo! :D

Šta je sa Splitskom Mac kavom? Ima zainteresiranih? Ja bi možda ovaj vikend bio u Splitu pa se možda vidimo :D
  • ovaj vikend bi čak i mogo...
  • "john_st" said:
    ovaj vikend bi čak i mogo...

Subota? ja sam u splitu pa makar nas dvojica :D Ajd predloži gdje bi ti pasalo
  • Hm, moga bi van se i ja pridružiti čak, triba bi biti u Splitu u subotu...
  • Uživajte, ja ću u ST kad izađe onaj filmić s robotićem
    jer mi nemamo kino ovamo (sramota)
    pa ću dolje gledat u kinu, a usput malo uživat u Splitskim vizurama
    8-)
  • Ljudi, žalim, ali odo ja doma sutra, tako da nisan u Splitu za vikend....
  • ala na šta bi ta "kava" ličila... počelo bi sa nescafeom, Macbookom, ajFonom, a završiLo sa pelinon, pivon i ajDukon :D
  • "fokstrot aLfa kiLo" said:
    aLa na šta bi ta "kava" LičiLa... počeLo bi sa nescafeom, Macbookom, ajFonom, a završiLo sa peLinon, pivon i ajDukon :D

Na kraju samo se našli samo ja i BigMac, malo popričali popili kavu dvije i to je to :D.
  • ma dobro to, dvoe ljudi, ali koa bi bila šema da nas se skupi malo više.... bar 7-8-9-10... ja san uvjeren da bi završilo brutalnom pijankom! o´šlo bi sve u Macinje! :D
    ma dobro to, dvoe Ljudi, aLi koa bi biLa šema da nas se skupi maLo više.... bar 7-8-9-10... ja san uvjeren da bi završiLo brutaLnom pijankom! o´šLo bi sve u Macinje! :D

Haha da da se desilo u sezoni godišnjeg tko zna kako bi kući stigli :). Inače prva MacKava u Zagrebu je završila pristojno :). Doduše ja sam još uvijek osta dužan neke majice ljudima al to će se ispraviti vrlo brzo :)

vidi ovdje :
    viewtopic.php?f=20&t=1648
  • a vidin vidin, bome lipo van je bilo :)
    e a ja bi volia kad bi se tako mogla ekipa prvo skupit pridvečer-navečer... bez laptopa... jer ipak ljude najlakše (a bome i najbolje) kada se vanka razveže jezik i kada se svi "spuste" na istu razinu, if you know what i mean :D
    a onda su ovakve dnevne kaFice i druženja kudikamo ležernija i opuštenija... :P
  • ups, lapsus calami... tia san reć da "...ljude ipak najbolje i najlakše upoznaš..." ;)
    ups, lapsus calami... tia san reć da "...ljude ipak najbolje i najLakše upoznaš..." ;)

Dalo bi se organizirati i to :)
  • Ja ne pijem alkohol :ugeek:
  • Ni ja :mrgreen:

Al isto nemam nista protiv da se navecer ode nekud... Samo da nije vanilla, hemingway, OHara, Masters itd. Nek bude ipak lezernije i opustenije, da se moze fino sjest i popricat :)
  • Uh kako vam zavidim!!!!
    BTW zamisao je ne odlicna nego nesto najbolje sto mozete da izvucete iz ovih virtualnih godina!!
    Inace ja sam se "nasao" sa jednim jaranom ali sa drugog foruma, covjek zivi u Atini i proslo ljeto zapucam sa zenom i djecom a na zimu on kod mene!! I onda kazemo ako nista barem smo nesto pozitivno dobili nazad od sveg ovog "gubljenja" vremena: dobijes prijatelja kojeg prepoznajes ne samo po nicku i avataru ;)
  • Evo možemo se i kod mene naći. Samo da nije kasno, radim inače do 21 sat, al' za prijatelje i duže :D
  • Ljudi, evo ja ću biti slijedeći tjedan u Splitu. Hoćemo li više tu kavu/pivu/pizzu organizirati? Ja sam slobodan više-manje cijeli dan, svaki dan :-).
  • Evo ja sam za pa ajmo dogovorit termin...

Evo kad ja mogu tj. ne mogu:
    - ponedjeljkom mi paše ujutro ili popodne iza 6...
    - utorak i cetvrtak mi igraju samo ujutro jer popodne imam predavanja
    - srijedom ne mogu nikako
    - petak cijeli dan moze zasad
    - subotom mogu cijeli dan al ne mogu iza 22:00 :lol: :mrgreen:
    - nedjeljom ne mogu prije 14:00 :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

E i predlazem da se od kompletne opreme jedino iPhone-ovi nose ako netko bas zeli za prvi put... Malo mi je berlavo sad bit u ekipi pa vadit 'Book i te sheme :P

btw glasam za iPizzu hehe
  • Nitko ništa?
  • Da i meni je čudno... Ajmo ljudi, znam da ste tu negdi :-)
    U najgorem slučaju možemo nas dva otići, ali bilo bi dobro da se bar još netko javi!!!!!!!
    BigMac??
  • Eeee treba kod BigMaca u kafić doć sa svom Apple artiljerijom jedan dan... Svaki dan prolazim tuda al doduše popodne i u žurbi pa ne stignem navratit... Morat cemo nesto rijesit ;)
  • Pardon, tek sad sam vidio poruku.
    Ja sam vam ovaj tjedan do dva popodne, a idući od dva. Tako javite se kad odlučite, šifra nek bude iKava :mrgreen:
    Šta se tiće birca, nemam ništa unutra što bi moglo asocirati da sam mackorisnik, osim kad na PC-u koji je unutra sufram po dotičnoj stranici :mrgreen:
  • Sad bi već mogli nešto i provesti u djelo :-)
    Pošto je User sutra slobodan mogli bi se naći na kavi ujutro kod Bigmaca?
    Ili je možda bolja solucija da se nađemo negdi popodne, tako da i Bigmac može sudjelovati, da ne mora raditi?
    Meni oboje paše.
    Naravno, i ostali su pozvani.
  • "soic" said:
    Sad bi već mogli nešto i provesti u djelo :-)
    Pošto je User sutra slobodan mogli bi se naći na kavi ujutro kod Bigmaca?
    Ili je možda bolja solucija da se nađemo negdi popodne, tako da i Bigmac može sudjelovati, da ne mora raditi?
    Meni oboje paše.
    Naravno, i ostali su pozvani.

Subota i Nedjelja, ja sam slobodan i u Splitu sam pa računajte i na mene
  • Onda, sigurno u subotu ili nedilju... Ne smijemo propustiti priliku za upoznati Luku :-)
  • Može, subota popodne, neutralni teren,
    A možda i ne budem mogao, ako me ne prođe ova prehlada :cry:
  • Ohoho !
    Potegnem sa Hvara,a ti BigMac koristi turbo domaće lijekove.Usera znam ali bi vrijedilo upoznati dio ekipe,skojom sam u kontaktu skoro svaki dan.
    Do vidova onda ! :D
  • Nemojte zaboravit uzeti fotic ;)
  • Može jedino zbog osvijetljenja,jer već svi bolji mobiteli imaju dobre fotke.
    Znači treba smo definirati mjesto.Veseli me jer nikad nisam bio u okružju od više od dva - tri Mac-usera. :D
  • Šta se tiće aparata-slika, tu sam naoružan do zuba :mrgreen:
    Samo ako ne popusti prehlada, bojim se da će te morati bez mene, ne bih želio prenositi virus.
    Hm, virus, tu riječ nisam spomenuo od kad sam na Mac-u :D
  • Pa ako nemate ništa protiv mogla bi vam se i ja pridružiti... javite mjesto i vrijeme... ne bude li neodgodivih obveza eto me....
  • "MacGeek" said:
    Pa ako nemate ništa protiv mogla bi vam se i ja pridružiti... javite mjesto i vrijeme... ne bude li neodgodivih obveza eto me....

Ako se napokon dogovorimo naravno da nemamo ništa protiv, što nas je više.... to smo jači :) :)
  • Luka ti organiziraj sastanak, a ja ću nastojat doć :P
  • Znaci sutra popodne...?

Sad samo sat treba ugovorit... ;)
    btw jel nosimo tezu artiljeriju (laptope) ili cemo uzivat vise u teoretiziranju i piću/jelu? :mrgreen:
  • Drago mi je šta se ovoliko ljudi odazvalo.
    Recimo, sutra u 4 popodne?
    Treba mjesto odabrati, da ima dosta prostora, i da ne trešti muzika da se može normalno razgovarati.
    Ima netko prijedlog? Procaffe, Obojena?
    Tribali bi se danas definitvno dogovoriti, tako da sutrašnji dan ljudi stignu isplanirati.
  • "soic" said:
    Drago mi je šta se ovoliko ljudi odazvalo.
    Recimo, sutra u 4 popodne?
    Treba mjesto odabrati, da ima dosta prostora, i da ne trešti muzika da se može normalno razgovarati.
    Ima netko prijedlog? Procaffe, Obojena?
    Tribali bi se danas definitvno dogovoriti, tako da sutrašnji dan ljudi stignu isplanirati.

Ja nisam iz splita pa neznam in mjesta :))) al dajte neki prijedlog normalnog leženog kafića da možemo na miru pričati bez deranja glasnica :D