Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6491)

• penzo
  • take31
  • Purger155
  • Soffoklo
  • montypirate
  • AdoSel
  • iWave
  • route00
  • sbogadi
  • vasi
  • Tunte
  • adriaguide
  • rise
  • nixa
  • GoldenBrown
  • bojanjanjanin
  • icce
  • Hampy
  • iBoki
  • maxt

Tko je online (2)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
me.com mail na Macu
  • Kada sam stavljao iOS5, naravno, napravio sam i @me.com account za iCloud. Ali problem mi je jer ne znam sada to podesiti na mom Macu. Kako podesiti taj mail?

Koliko sam skužio na netu, incoming server je mail.me.com, ali nije mi jasno koji je moj user name. Lozinka je valjda kao i ona na iPhoneu, ali neke stvari mi tu nisu jasne.

Može li mi netko molim Vas samo staviti podatke ili kratki tutorila kako ste vi to podesili na svom macu.

Hvala.

Post edited by Dottore at 2011-08-03 15:13:54
  • 3 Komentara sorted by
  • Vote Up1Vote Down iAnteiAnte
    This answer was Accepted.

Imaš članak na glavnoj stranici :)

Thanked by 1Pejo
  • Vote Up1Vote Down DottoreDottore
    This answer was Accepted.

Baš lijepo :)

 iMac | iPad | iPhone
    Thanked by 1Pejo