Pozdrav! Nakon što sam napravio update sa SL na Lion, MacBook pro mi užasno sporo radi. Postoji li način za ponovno instaliranje samog Liona (nešto kao repair) ili da napravim clean install?
mozda ti spotlight radi indexiranje pa zato
mislim da bi nakon nekoliko restarta trebalo biti ok sve...
da se ubacim sa jednim pitanjem, meni oduvijek (6 mjeseci) sporo radi kada se restartira, treba mu 2-3 min da se moze normalno koristiti, ne radi spotlight nista, radi se o imac 27, i5, 4 gb rama, napravljen je clean install ali i dalje je isto , btw radi se o snow leopardu, nisam jos stavljao lion
mozda je do hard diska nesto
a bio je na servisu ali oni nisu nasli nikakvu gresku na njemu sa svojim testiranjima, a vec sam pisao ovdje o tome ali mi se nekako cini prespor imac, dosta sporo otvara aplikacije itd itd, ne vidim neku razliku u brzini sa wind 7 na aceru sa core2duo proc, a vjerujem da bi razlika trebala biti veeeelika
hard disk. ne mora biti pokvaren, moze biti zagusen sa previse podataka.
uzmi SSD :) investicija vrijedna svake kune
ma nije zaguse, sada je na njemu oko 500 gb od 1tb a onda je bilo mozda 50-100 gb, imac je kupljen u veljaci
pogledaj SMART status harda
Ja imam isti problem nakon instalacije Liona,sve radnje pa i one najosnovnije npr. bacanje fileova u smece,unmount ili eject cd-a ako to radim dvoklikom i takve stvari.Otvaranje app je sporo,nedao bog da je vise appova otvoreno,sve u svemu jako lose i sporo.Nadam se da ce prvi update rijesit te bugove jer cu morat raditi clean install a to mi je predosadno. Pozz