Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6491)

• werfter
  • wordpress2011
  • Graba
  • sbogadi
  • markoni
  • iBoki
  • Andy_Boy
  • elvisinjo
  • Zuja
  • Tunte
  • apple99
  • CroDruid
  • pero
  • boriskr
  • Boom22
  • ivanna_t
  • Carp
  • Vedo
  • PeroZ
  • dabiggie

Tko je online (2)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Pomažite! Lion ne radi kako treba.
  • Pozdrav! Nakon što sam napravio update sa SL na Lion, MacBook pro mi užasno sporo radi. Postoji li način za ponovno instaliranje samog Liona (nešto kao repair) ili da napravim clean install?

Post edited by Dottore at 2011-08-03 19:26:25
  • 9 Komentara sorted by
  • mozda ti spotlight radi indexiranje pa zato

iMac 27 i7 - MBA 11 - Canon 5D mk2
  • mislim da bi nakon nekoliko restarta trebalo biti ok sve...

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • da se ubacim sa jednim pitanjem, meni oduvijek (6 mjeseci) sporo radi kada se restartira, treba mu 2-3 min da se moze normalno koristiti, ne radi spotlight nista, radi se o imac 27, i5, 4 gb rama, napravljen je clean install ali i dalje je isto , btw radi se o snow leopardu, nisam jos stavljao lion

• mozda je do hard diska nesto

• a bio je na servisu ali oni nisu nasli nikakvu gresku na njemu sa svojim testiranjima, a vec sam pisao ovdje o tome ali mi se nekako cini prespor imac, dosta sporo otvara aplikacije itd itd, ne vidim neku razliku u brzini sa wind 7 na aceru sa core2duo proc, a vjerujem da bi razlika trebala biti veeeelika

• hard disk. ne mora biti pokvaren, moze biti zagusen sa previse podataka.

uzmi SSD :) investicija vrijedna svake kune

• ma nije zaguse, sada je na njemu oko 500 gb od 1tb a onda je bilo mozda 50-100 gb, imac je kupljen u veljaci

• pogledaj SMART status harda

iMac 21,5"
    iPhone 4 16GB
    iPad 32GB Wifi
  • Ja imam isti problem nakon instalacije Liona,sve radnje pa i one najosnovnije npr. bacanje fileova u smece,unmount ili eject cd-a ako to radim dvoklikom i takve stvari.Otvaranje app je sporo,nedao bog da je vise appova otvoreno,sve u svemu jako lose i sporo.Nadam se da ce prvi update rijesit te bugove jer cu morat raditi clean install a to mi je predosadno. Pozz