Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6491)

• switcher7
  • Antonio
  • Tomek
  • Ivana555
  • ford
  • extremac
  • Boro
  • Hampy
  • iKenzo
  • neo123
  • tetanus
  • jzelez
  • borostef
  • kizo1712
  • Matea
  • iDanijel
  • tonci
  • pbaburic
  • Mladen1961
  • mujagawudakhi

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Overwrite problem u Lionu
  • Ide mi na živce ovaj Lion. Ne samo što ima taj glupi autosave, nego izgleda i sve negjde u pozadini radi. Kada pokušam napraviti "drag&drop" file u folder ili pokušam napraviti "replace", dobijem ovu poruku:

The operation can’t be completed because a required item is in use.

Naravno da je sve pogašeno i da ta aplikacija ne radi, da sam učitao 3 nova filea poslije ovog, ali uvijek ista priča.

Kako da to riješim? Ima li negdje da to mogu ugasiti ili da s nekom aplikacijom "replaceam" taj file? Hvala.

Post edited by Dottore at 2011-08-06 07:08:40
  • 6 Komentara sorted by
  • Opet sam zeznuo sa kategorijom. Joj što mrzim ovaj forum... Hvala modu ili adminu na prebacivanju u pravu kategoriju. ;)

Sada nešto skidam, ali probam ovaj problem riješiti sa restartom, toga se nisam sjetio ranije. Možda to "pogasi" sve u pozadini.

Post edited by Pejo at 2011-08-05 12:10:43
  • restart nije pomogao...

• primjetio sam kod npr brisanja nekih fileova koji su nedavno bili koristeni, nece da ih obrise. nakon nekog vremena hoce. mozda samo neki bug.

al opcenito vise volim koristiti mac sad od kako imam lion ;)

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • Skužio sam shemu. Toliko jednostavno, da se mi genijalci toga teško sjetimo.

Pošto nisam mogao napraviti overwrite, znaći spustiti takav isti file u taj folder, došao sam na ideju da izbrišem original file i onda u taj folder prenesem novi... :D :D :D

Znaći nema overwritea, jer je original izbrisan... jednostavno, a opet komplicirano... ;)

• Phantom_Lord said: primjetio sam kod npr brisanja nekih fileova koji su nedavno bili koristeni, nece da ih obrise. nakon nekog vremena hoce. mozda samo neki bug

Ovo se i meni dešava nekad,jednostavno neće obrisati file ili kaj god jer veli da se još negdje koristi a u smeću su.Tu onda pomaže secure empty trash.

• samo ugasi zadnju aplikaciju u kojoj si baratao tim fileom i trebalo bi se pobrisati bez problema.