Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6491)

• Ilko21
  • Antonio
  • songoku
  • Damirst
  • take31
  • cdnm
  • Cvetna
  • Igor_martic
  • dnbstudio
  • Carp
  • olymp
  • JosipM
  • A7ibaba
  • oki1993
  • Anita Pero
  • omakad
  • Jonny018
  • tomislavc
  • Dottore
  • TiaRhea

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Vanjski ekran problem
  • Imam MacBook White na koji mi je spojen preko adaptera mini DVI na VGA vanjski monitor i do prije par dana sve ok, a onda mi prvo ne dozvoljava rezoluciju 1920/1080, a onda nakon par dana dozvoli tu rezoluciju ali mi nije preko cijelog ekrana nego po sredini a okolo crni obrub od cca 5-6 cm. Jel ima neko ideju

Post edited by Dottore at 2011-08-07 14:19:14
  • 3 Komentara sorted by
  • Do monitora je mozda. probaj ga spojiti na neki drugi komp

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • Riješio sam problem. Problem je bio u kablu koji jednostavno nije dozvoljavo bolji prikaz