Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6491)

• Chelavy
  • Dottore
  • GoldenBrown
  • Mladen1961
  • weiss
  • Carp
  • JiXaW
  • Braacic
  • maak
  • Andy_Boy
  • Vedo
  • rak21
  • deimos
  • luciferred
  • mmike
  • Wikiboo
  • nonich
  • ecvis17
  • blue_devil
  • junior

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
T-Mobile otključan iPhone 4?
  • Pozdrav svima! Imam pitanje u vezi iPhona 4 u T-Mobile-u. Vidim da je cijena samog uređaja pala na nekih 4500kn (16GB) pa mi se pružila prilika da uzmem uređaj bez ugovorne obaveze.

Sad me zanima da li je taj uređaj otključan na sve mreže? Ako nije, hoće li mi ga otključati ako platim punu cijenu? Zvao sam službu za korisnike, ali oni nešto muljaju po običaju - navodno mi ne mogu otključati, ali možda hoće... ???

Sad me zanimaju dojmovi i iskustva ljudi koji su bili u mojoj situaciji :)

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • 8 Komentara sorted by
  • To je cijena uredjaja u Simpa paketu, otkljucat ce ti ga samo ako platis punu cijenu koja je negdi oko 7500 kn ili kad ti istekne ugovor ako ga uzmes na pretplatu.

MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
  • Do sad je cijena u simpa paketu bila jednaka cijeni otkljucanog uređaja koliko ja znam. Ne znam koliko im se isplati dati uređaj skoro duplo jeftinije samo zato sto je zakljucan na t-mobile.

a nista vidjet cu na licu mjesta...

• Ma nije kikad bila ista

• E ovako. Bio u T-Mobile u West Gateu jučer. Pitam koja je cijena otključanog iPhona - kaže svi su zaključani na T-Mobile, ali ako se uređaj kupi po punoj cijeni da je moguće otključati. A to je 4698kn za 16GB model.

Nego kupim ja njega za tu cijenu, i zahtjev za unlock je poslan, u roku od 48 bi trebao dobiti poruku na iTunesu, kad ga spojim, da je otključan :)

• Živi bili pa vidili

• Vidi stvarno, pala im je cijena na 4698,00 kn dok je u simpa paketu 4398,00. Pa ko ce im normalan uzeti zakljucan mobitel zbog 300 kn ustede.

MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
  • Vecer.imam pitanje kupio sam iphone4 u vipu.18.10.2011 Koristim bonbon Mobitel je placen 1890kn. Na racunu mi pise da mobitel kosta 7300kn. A ja sam dobio popust jer sam produzio ugovor. Pa me zanima ako ga mogu otkljucati? Hvala

• Mislim da VIP legalno otključava mobitele za nekih cca. 500 kn.

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black