Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6491)

• Rissien
  • dembow
  • nikolamujdzic
  • wilijam23
  • Phantom_Lord
  • A7ibaba
  • Tomislav7
  • e_FotografijaHr
  • monotag
  • independent
  • zastoto
  • ileo
  • duk
  • Vedo
  • mopsy
  • nizg
  • Predator971
  • Hampy
  • GemahenLahen
  • iAnte

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Mac mini iz USA
  • Pozdrav, imam priliku kupiti novog Mac mini-ja iz amerike, pa me zanima ako neko ima iskustva sa ''svercanjem'' :D Uredaj je sam po sebi mali (naravno kutije mi netrebaju, samo uredaj i papiri) pa nekako vjerujem da nebi trebalo biti problema, ali za slucaj ako ga nadu, koji je postupak koliko bi jos mogao platiti? I da kabel za napajanje, dolazi s americkim utikacem, pa sad jel pametnije kupiti europski ili koristiti one pretvarace?

Post edited by tomislavpecek at 2011-08-10 08:38:09
  • 5 Komentara sorted by
  • Koliko je meni poznato na informaticku opremu nema carine, znaci placas samo 23% PDV, jedino nisam siguran ima li jos kakva kazna ako te uvate kako svercas. A sto se kabela tice, ne moras se zajebavati sa nikakvim pretvaracima jer Mini ima ugradjen trafo koji radi na 100-240V, kabel je i jeftinije i prakticnije rijesenje.

MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
  • nema carine, al ubaci ga u rucnu prtljagu i u 98% slucajeva nitko te nece nista pitati ...

MacBook Air i7 - 2011 | iPhone 4S 64GB
  • Pozdrav svima,evo da ne otvaram novu temu,imam jedno pitanje možda i smiješno,novi sam Mac korisnik,točnije,posjedujem Mac mini zadnje generacije i5 2.3GHz Intel HD 3000 koji je kupljen u Americi,razmišljam da bi kupio Apple bežičnu tipkovnicu sa naravno hrvatskim znakovljem,da li će na njoj radit slova č,ć,ž,š ,pošto je Mini kupljen u Americi,ako ne,da li se to može namjestit ili sam osuđen tipkat bez tih slova?Ne zamjerite,novi sam u svemu ovome...

• moze se namjestiti.

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • Zahvaljujem na odgovoru!