Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6491)

• Wikiboo
  • zabac
  • dpeji
  • take31
  • OcuiPhone
  • zipce
  • dabiggie
  • Pejo
  • violetta
  • MrNice
  • C R O W
  • Milkyinki
  • Saby1978
  • LC120black
  • srtwt
  • _matija_
  • JustBlaze
  • Vlada11070
  • iVar
  • AlkyKronick

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
lion problem kopiranje na vanjski disk
  • Je li jos tko naisao na sličan problem? Izgleda da nije moguće kopirati na vanjski disk. Disk je formatiran za mac, nije fat. Postoji li kakvo rjesenje?

• 4 Komentara sorted by
  • Može malo više podataka o problemu? Meni naime uredno kopira na sve vanjske diskove, a i da je problem raširen siguran sam da bi se o tome čulo.

Siguran si da disk nije formatiran na NTFS?

Admin
  • Disk je seagate 1TB. Htio sam kopirati veliki file, međutim iskopira samo folder, ali ne i podatke. Vidio sam da ima takvih problema. Na nekom forumu je netko napisao da pomaže reinstalacija liona, a ja to baš ne bih volio raditi. Disk je radio na snow leopardu uredno. Nisam 100 % za formatiranje. Znam da je formatiran za mac. Pokusat cu vidjeti, ali ne zamjerite, nisam baš vičan kopanju po diskovima i ostalome, naime malo me muče godine.

• Dakle, na drugi disk koji je fat32 kopira bez problema, a sada radi i na ovome koji je navodno bio problematičan. Sorry, izgleda da je panika bila bez razloga.

• To se i meni dogodilo, samo sto je meni ono sto je vec bilo na disku nije pokazivao a kad trazim preko "search" nadje mi sve sto je na hardu. Neznam u cem je problem. Na SL je sve uredno radilo. Ako netko ima kakav prijedlog za riješene bio bih mu veoma zahvalan.

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black