Je li jos tko naisao na sličan problem? Izgleda da nije moguće kopirati na vanjski disk. Disk je formatiran za mac, nije fat. Postoji li kakvo rjesenje?
Može malo više podataka o problemu? Meni naime uredno kopira na sve vanjske diskove, a i da je problem raširen siguran sam da bi se o tome čulo.
Siguran si da disk nije formatiran na NTFS?
Disk je seagate 1TB. Htio sam kopirati veliki file, međutim iskopira samo folder, ali ne i podatke. Vidio sam da ima takvih problema. Na nekom forumu je netko napisao da pomaže reinstalacija liona, a ja to baš ne bih volio raditi. Disk je radio na snow leopardu uredno. Nisam 100 % za formatiranje. Znam da je formatiran za mac. Pokusat cu vidjeti, ali ne zamjerite, nisam baš vičan kopanju po diskovima i ostalome, naime malo me muče godine.
Dakle, na drugi disk koji je fat32 kopira bez problema, a sada radi i na ovome koji je navodno bio problematičan. Sorry, izgleda da je panika bila bez razloga.
To se i meni dogodilo, samo sto je meni ono sto je vec bilo na disku nije pokazivao a kad trazim preko "search" nadje mi sve sto je na hardu. Neznam u cem je problem. Na SL je sve uredno radilo. Ako netko ima kakav prijedlog za riješene bio bih mu veoma zahvalan.