Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6491)

• mojca
  • fishbone_hr
  • nizg
  • iOprema
  • pax0707
  • Clark Kent
  • AdoSel
  • sasha
  • ivicag
  • Zafarano
  • Typo_PoLice
  • e_FotografijaHr
  • Jonny018
  • sara
  • nixaster
  • songoku
  • Shinobi
  • Nick
  • Ficek
  • andela

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
macbook 13 white PITANJA !!!???!!??
  • kao prvo bok svima :) Imam macbook white 13 svičo sam se prije cca god dana i naravno imam samo rijeci hvale za apple ...od sad pa nadalje u buduce samo apple ;) primjetio sam par problema isto tako imam i pitanja pa ako netko moze pomoc :) primjetio sam da nakon evo sad vec skoro god dana macbook mi se poceo jakoo grijat isto tako poceo je jako steka ... pa me zanima sta da radim ??? Isto tako ... cuo sam da apple proizvodi imaju 2 godine garancije na kuciste pa me zanima jel to istina s obzirom da mi je macbook poceo pucat na sklopu ekrana !!!

Post edited by Dottore at 2011-08-16 10:35:11
  • 4 Komentara sorted by
  • svi macovi sa hard diskom uspore malo vremenom. neko čišćenje ce pomoci, ili clean instalacija novog OS-a. a grije se mozda jer se nakupilo prasine.

za garanciju na kuciste ne znam...

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • Clean install nije rješenje (iako smo svi na win ranije navikli da je), Jednostavno malo "čišćenje" diska (postoje utility-i za to) će pomoć.

• Macbook bijeli 13, imam ga godinu dana i drugačiji problem (osim opekotina na nogama). Dno se počelo guliti sa desne strane, koliko vidim - česta stvar kod ove serije. Toliko česta da Apple nudi besplatan popravak. E sad, ja živim u BiH i najradije bih opciju sa dostavom njihovog pribora sa novim dnom da sama obavim zamjenu, ali to vrijedi samo za neke zemlje. Za servis isto nemam pojma gdje da se obratim.

Savjeti, pomoć?

Post edited by at 2011-08-22 16:47:12
  • oprosti trebalo mi je puno da odgovorim... ali ... macbook ima garanciju 2 god na plastiku i meni je prosla jel mi je pukao ekran i sad cekam da dodje novi... i ja sam iz zagreba :) kupio u zagrebu prije pola godine ...