Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6491)

• n1n0
  • iron
  • gorila11
  • mitch
  • Milkyinki
  • plejka
  • loud_sight
  • X Sync
  • Life_10
  • aktion
  • wired
  • MadMax
  • kovacevic031
  • Yardie
  • dembow
  • Popaj76
  • majstor79
  • catus69
  • imaticx
  • kakarinac

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
mobilni internet
  • Trebat će mi mobilni internet na cca 5 dana u Hrvatskoj, šta preporučujete?

Post edited by Dottore at 2011-08-18 15:08:14
  • 11 Komentara sorted by
  • Vipnet. Iz mog iskustva najbolja pokrivenost.

Thanked by 1
  • Ovisi gdje bude tih 5 dana. Frend uzeo bonbon za iPad dok je bio na moru i signal je bio ravan nuli.

Ja imam usb stick od vipneta (prepaid). Definitvno najbolji izbor.

http://www.vipnet.hr/vipme-korisnici/mobilni-internet/vipme-internet-opcije

• vip je bio dosta jeftin kad sam potpisivao ugovor za mobilni internet negdje u 4tom mjesecu. ne znam jel im jos vrijedi akcija od 50%

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • Hvala vam ljudi. Netom prije kupovine vipa dobila sam dojavu da u susjede ima wi fi :), problem riješen.

• da li je to Vipme Internet USB modem E173? hoće raditi na imacu sa snow leopardom?

• vip provjereno radi na snow leopardu i najjeftinija je i najbolja opcija u HR za 10 kuna imas flat za jedan dan!

Macbook pro+iPhone3G i HP probook 4535s
  • jel zna itko jel radi ovaj Huawei E173 iz tmobilea (http://www.t-mobile.hr/1/10-30-04-09-00.asp) sa Lionom!? Prijateljica mi kupila iMac pa joj trebam nekako internet namjestiti :) Hvala

• T-Mobile stickovi imaju katastrofalne drivere za OS X, ne bi to vise koristio ni da imaju signala igdje na moru.

• ficho said: T-Mobile stickovi imaju katastrofalne drivere za OS X, ne bi to vise koristio ni da imaju signala igdje na moru

A šta ako kupim neki huawei stick koji je zaključan na Vip i otključam ga jer na netu ima na stotine stranica koje to omogućavaju, i onda samo u softveru za OS X upišem postavke druge mreže (sa Bonbon sam prezadovoljan). Bi li to išlo!? :)

Post edited by gorila11 at 2012-04-18 10:00:20
  • Imo sam Vip interner na moru ,10 kn flat cijeli dan,al s tim da im je nekad kasnila aktivacija paketa,a ja nisam znao da to kasni,potrosio sam zbog toga 50-ak kn vise i nema sanse da opet uzmem nesto od njih . Preporucio bi ti BonBon internet SIM-icu,imas dnevni paket 3kn =300 mb,po meni daleko najpovoljniji,s tim da USB stick mora bit od tmobile-a,posto oni nemaju.

Post edited by Edge at 2011-08-18 14:11:29
    www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta