Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6491)

• berta
  • LogitechExpert
  • merfi
  • fosavance
  • GoldenBrown
  • nunu
  • toc
  • Ivana555
  • mojca
  • xbubbakx
  • iVar87
  • Hrco
  • kiwwy
  • nonich
  • icanic
  • TonySoprano
  • danijelp
  • chofizg
  • mustafic
  • tonixxx16

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
iOS igra: Sven Bomwollen ForPlay
  • Nije ništa drugo reč - legenda na iPhone iOS.
    http://itunes.apple.com/app/id456973288?mt=8&uo=4

Pozdrav svima..

Peter Lukan

• 11 Komentara sorted by
  • Evo i original reklame za Sven-a

We tell you - like it iz!

• Vote Up0Vote Down EdgeEdge
    This answer was Accepted.

Definitivno kupujem.. :D

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • Vote Up0Vote Down tomislavpecektomislavpecek
    Post edited by tomislavpecek at 2011-08-21 09:04:58
  • Moram reči, da je ovaj gameplay star i da smo ga mjenjlali, jer Apple nije pustio ovakvu igru v svoj AppStore. Tako, da je sada manje "nečistih" poza...

Uživajte...

• Vote Up0Vote Down songokusongoku

Jabolcnik said: Moram reči, da je ovaj gameplay star i da smo ga mjenjlali, jer Apple nije pustio ovakvu igru v svoj AppStore. Tako, da je sada manje "nečistih" poza...

Uživajte...

Cenzuru si moga spomenuti i u prvom post-u, ovako je ispala teška navlakuša. Bit ove igre i jesu samo "nečiste" poze. Stavite nekakvi rating na 16 ili 18 god, nije mi jasno da ovo odbijaju a pustili su masu onih Kama-sutra i Hot Girls aplikacija.

MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
  • @songoku "Cenzuru si moga spomenuti i u prvom post-u ..."

Moraš razumjeti - da u Apple storu nema nikakvih aplikacija, koje na bilo koji način miriše na "sex". Pokušali smo sa pravom verzijom - kako je i snimljeno na Youtube ali ... Jobs ne pušta ...

Imali smo duge i jake razgovore sa Applom - jer igre za djecu +8 i dalje imaju svega i svašta - mučenje životinja, krvi, ... nema da nema - ali sve to je prihvatljivo u SAD. Ali ako malo izgleda, kao nešto "tvrđe" onda tu je neka prepreka - neki drukčiji način života i kulture - i u tome Apple ne popušta.

Ali .... zato se igra i zove "Forplay" - predigra...

• Vote Up0Vote Down songokusongoku

@Jabolcnik Ma nisam te htio napadati ili nesto tako (nisi ti ni stavio link na gameplay), nego sam se razocara kad sam poceo igrati (igra je odlicna, vridi i puno vise od onih 0.99$, ali to nije Sven). Ali zar nema nikakav nacin za natirati Apple da je prihvati, kako su one Kama-sutra aplikacije uspile proci provjeru (npr. Pocket Kamasutra, nisam skida app jer ne zelim to smece na telefonu, ali u opisu im stoji "we are not permitted to show age-restricted screenshots in the AppStore. Within the app, images are displayed uncensored").

P.S. oce li "prava" verzija zaziviti mozda na Androidu buduci da su oni toliko "otvoreni".

MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
  • @songoku - nema problema - nisam tvoj komentar ni shvatio kao napad :)

Ali ono o Applu - njegov ekosistem je zatvoren, i otkrito rečeno neznam kako su Kamasutre uspile proč - ali možda su i platile.

Zna se da je Rovio dogovorio ekskluzivu sa Applom da bih bi došao na prvo mjesto. Ali mi smo premali (još) :)

• Mislim da imas neki bug na 9. levelu. Kad sam presao 8. level pokrenuo mi je 9. bez problema, nisam ga uspio preci i sad mi kad god pokrenem 9. level nakon 10 sec loadanja srusi app i potrosi 2-3% baterije (to mi je nekako puno za samo pokrenuti igru, koja se odma srusi).

Post edited by songoku at 2011-08-24 04:37:40
    MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
  • @songoku Hvala na javljanju - odmah čemo provjerit.

• Evo jos sam nekoliko puta isproba, kad ispocetka predjem 8. level i idem na next 9. pokrene, ali kad odma pokrenem 9. nakon loadanja se srusi. Mogu ti uploadati video ako nisi uspio replicirati bug.

MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s