Nije ništa drugo reč - legenda na iPhone iOS.
http://itunes.apple.com/app/id456973288?mt=8&uo=4
Pozdrav svima..
Peter Lukan
Evo i original reklame za Sven-a
We tell you - like it iz!
Definitivno kupujem.. :D
Moram reči, da je ovaj gameplay star i da smo ga mjenjlali, jer Apple nije pustio ovakvu igru v svoj AppStore. Tako, da je sada manje "nečistih" poza...
Uživajte...
Jabolcnik said: Moram reči, da je ovaj gameplay star i da smo ga mjenjlali, jer Apple nije pustio ovakvu igru v svoj AppStore. Tako, da je sada manje "nečistih" poza...
Uživajte...
Cenzuru si moga spomenuti i u prvom post-u, ovako je ispala teška navlakuša. Bit ove igre i jesu samo "nečiste" poze. Stavite nekakvi rating na 16 ili 18 god, nije mi jasno da ovo odbijaju a pustili su masu onih Kama-sutra i Hot Girls aplikacija.
@songoku "Cenzuru si moga spomenuti i u prvom post-u ..."
Moraš razumjeti - da u Apple storu nema nikakvih aplikacija, koje na bilo koji način miriše na "sex". Pokušali smo sa pravom verzijom - kako je i snimljeno na Youtube ali ... Jobs ne pušta ...
Imali smo duge i jake razgovore sa Applom - jer igre za djecu +8 i dalje imaju svega i svašta - mučenje životinja, krvi, ... nema da nema - ali sve to je prihvatljivo u SAD. Ali ako malo izgleda, kao nešto "tvrđe" onda tu je neka prepreka - neki drukčiji način života i kulture - i u tome Apple ne popušta.
Ali .... zato se igra i zove "Forplay" - predigra...
@Jabolcnik Ma nisam te htio napadati ili nesto tako (nisi ti ni stavio link na gameplay), nego sam se razocara kad sam poceo igrati (igra je odlicna, vridi i puno vise od onih 0.99$, ali to nije Sven). Ali zar nema nikakav nacin za natirati Apple da je prihvati, kako su one Kama-sutra aplikacije uspile proci provjeru (npr. Pocket Kamasutra, nisam skida app jer ne zelim to smece na telefonu, ali u opisu im stoji "we are not permitted to show age-restricted screenshots in the AppStore. Within the app, images are displayed uncensored").
P.S. oce li "prava" verzija zaziviti mozda na Androidu buduci da su oni toliko "otvoreni".
@songoku - nema problema - nisam tvoj komentar ni shvatio kao napad :)
Ali ono o Applu - njegov ekosistem je zatvoren, i otkrito rečeno neznam kako su Kamasutre uspile proč - ali možda su i platile.
Zna se da je Rovio dogovorio ekskluzivu sa Applom da bih bi došao na prvo mjesto. Ali mi smo premali (još) :)
Mislim da imas neki bug na 9. levelu. Kad sam presao 8. level pokrenuo mi je 9. bez problema, nisam ga uspio preci i sad mi kad god pokrenem 9. level nakon 10 sec loadanja srusi app i potrosi 2-3% baterije (to mi je nekako puno za samo pokrenuti igru, koja se odma srusi).
@songoku Hvala na javljanju - odmah čemo provjerit.
Evo jos sam nekoliko puta isproba, kad ispocetka predjem 8. level i idem na next 9. pokrene, ali kad odma pokrenem 9. nakon loadanja se srusi. Mogu ti uploadati video ako nisi uspio replicirati bug.