Bok,našao sam na jednom sajtu ovu memoriju- SODIMM DDR3 1066MHz 2GB Kingmax Venus,204-pin Bandwidth: 8.5GB/sec Voltage: JEDEC standard 1.5V, approximately 17% less power consumption compared to 1.8V of DDR2 CL: 7 Nazvao sam dućan gdje me prodavać prestrašio s izjavom da macovi znaju zezat s memorijom makar imaju isto MHz.Šta vi kažete? Ja imam MB Unibody late 2008,koji ima memoriju s isto MHz al eto bolje pitati nego kupiti napamet,svaki odgovor je dobrodošao.
Iz iskustva meni je Kingmax radio uvijek bez problema.
Tnx
macsales.com provjerena firma vec dugi niz godina za apple replacement djelove ;)
imam samo dobra iskustva s njima.
takodjer
crucial.com vrhunske memorije ima ih u links.hr, imas na siteu app za otkrivanje tipa memorije koja ti treba.
pozz
Evo nazvao sam links otišao kupio, sad Lion napokon radi kak treba.Fala vam obadvojci.
isto u linksu uzeo mushkin za macbook pro. radi savrseno :)
nedavni upgrade sa Kingston 1333 memorijom za iMac, radi bez problema
Jel to stvarno moguce da zbog recimo 2 gb rama u macbook pro mid 2010 lion jede da ne kazem sta.Dok je bio snow leopard sve je radilo perfektno ,a otkad sam satvio liona samo dugine boje,koci se,zastajkuje,laga u otvaranju prozora itd.Ma uzas,dok recimo na mom imacu 24 3.06 4gb rama radi skoro perfektno?
Moguće 100%, isprobao na svojoj koži.
Da. Ne stavljati Lion na računalo sa manje od 4 GB rama osim ako ga ne koristite samo za najosnovnije radnje :(.
Pa novi Mini dolazi sa Lion-om, a osnovni model ima samo 2 GB RAM-a.
Meni mini 2009 radi brze na Lionu nego sto je na snow leopardu, hmmm.
songoku said: Pa novi Mini dolazi sa Lion-om, a osnovni model ima samo 2 GB RAM-a.
Zato jer novi mini ima dovoljno dobre performanse da se s tim nosi (brži proceseor i disk). Starija računala s 2GB rama i Lionom često imaju problema, pa im treba dodati još 2.
Tommee said: Meni mini 2009 radi brze na Lionu nego sto je na snow leopardu, hmmm.
Ovisi naravno kako ga i za što koristiš. Ako ne radiš paralelno u više aplikacija i ako koritiš aplikacije koje troše relativno malo rama može se...
Slazem se. I logicno je, zahtjevne aplikacije sve skupa "ubiju".