Zna li ko neku dobru aplikaciju za ubaciti titlove u film, ali HARD-CODED, znaci da ih nasnimi na sam film, jer koliko sam skuzio iTunes (a time i TV, za kojeg mi to i treba) podupiru samo textualne titlove, graficke ne.
Naime, evo o cemu se radi: Htio bi na TV-u gledati 3D (SBS) film, Handbreak-om sam ga rekodira u odgovarajuci format i to radi savrseno bez titlova (iako je smanjen na "samo 720p"). Ali problem sad nastaje kako mu ubaciti titlove buduci je tip 3D-a SBS (side-by-side). Jedino rjesenje koje sam uspio pronaci je app 3Dsubtitler (nazalost samo na win, ali nema veze taj dio sam se snasa), ali je problem sto on daje jedino titlove u idx/sub formatu. Postoji li mozda kakvo "elegantnije" rjesenje, ili mi jedino ostaje HARD-CODE-anje titlova na sam film?
Pa sam handbreak ti snima titlove!
cekaj kolko sam shvatio,ti na tvoj AppleTv vuces video preko iTunes.....ok sve to stoji... zasto jednostavno ne instaliras na AppleTv program XBMC,i resio si sve probleme oko videa i titlova....licno to koristim na AppleTv2 i sve radi savrseno..... www.xbmc.org
@CooL handbreak snima titlove SOFT-CODED (znaci titlovi i video su odvojeni stream-ovi), a i ne podupite graficki tip titlova kao sto je idx/sub.
@amsterdamxxx moze malo vise detalja kako instalirati XBMC, pretpostavljam da moram prvo JailBreakati TV. I podupire li XBMC gore navedeni tip titlova?
naravno mora da se uradi Jailbreak na AppleTv..dalje ces se sam snaci za jako jednostavnu instalaciju xbmc...sto se podrske tiche...ne verujem da ces imati problema,nisam to tvoje nikad probao,ali sta god sam pustao..sve je letelo....i ako resis da koristis xbmc,ne moras da lepis titlove....jedan mali predlog...pre nego sto resis da radis jailbreak... instaliraj na svoj Mac,xbmc...pa probaj da li to tvoje radi....ako radi,radice i na AppleTv... http://xbmc.org/download/
Probao sam ga odma na TV-u i totalno se razocara. Iako pise da podupire idx/sub titlove na TV-u ih ne otvara, navodno podupire 1080p mkv ali to toliko trza da je negledivo (btw. nije mi ni jasna svrha toga, kad TV daje izlaz 720p), i najveci minus, rusi se cim pokrenem neki film koji je Handbreak-om prekodiran bas za TV, znaci m4v(h.264, aac).
Vracam se na trazenje app-a za HARD-CODE titlova na sam video.
jbg..zao mi sto nisam pomogao..meni xbmc vrsi poso za sve sto mi je potrebno... nadam se da ces imati srece ubuduce...:)
vidi ovo.... http://www.videohelp.com/tools/ViddyUp