Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6491)

• Hampy
  • icanic
  • Milkyinki
  • ivanna_t
  • MBSxDesign
  • big_mac
  • Josip R.
  • lejla
  • Jonny018
  • axxo
  • Tomek585
  • mex2
  • leri
  • MonoKulen
  • ozzbozz
  • srtwt
  • mmike
  • brunci
  • DCH
  • jabuka_lover

Tko je online (5)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Problemi sa nas-om
  • Jel ima tko problema sa spajanjem na nas server otkada je nadogradio na liona? Malo sam trazio po drugim - stranim forumima i cini mi se da dosta ljudi ima slican problem. Uglavnom pri svakom pokusaju spajanja izbacuje poruku: "There was a problem connecting to the server “ib-nasxxxx”." Mislio sam da se nesto u samom nasu poremetilo al sa win mashine mogu najnormalnije pristupit serveru bez ikakvih problema, a sa liona ni cut!

Post edited by tetanus at 2011-08-29 16:38:57
  • 2 Komentara sorted by
  • Ja nemam problema sa svojim NASom? O kojem je modelu riječ? Marka? U kojim situacijama ti ne radi a trebao bi raditi? Wireless ili kabelom pristupaš?

| iMac 27" | iPhone 3G | iPhone 4| iPad 2 | Magic Trackpad | Synology DS211j ( 2x2TB )
  • Ne znam o kojem ne NAS-u problem, ali da, ja imam problema sa spajanjem. Na rustyev savjet se spajam kroz finder cmd+k kombinacijom, upišem IP NAS-a, te korisniče podatke. Na taj način radi, ali čekam da synology update-a svoj DSM software. Po njima, tim upgradeom će njihovi NAS-ovi biti prvi koji će nuditi Lion support, a ETA te verzije je kroz mjesec dana.

Tako da ako nemaš Synology, piši proizvođači ili Cooku javi da ti ne radi :)

iPhone 3GS 16GB
    iPad 2 3G 32GB White+SmartCoverRed
    iMac 27" i7 2009