Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6491)

• patrikp
  • mmike
  • lajka
  • eagleone
  • independent
  • triska
  • iVar87
  • Ozi50
  • ameliepoulain
  • mican
  • Nothing
  • vjeko
  • leri
  • 6ftunder
  • andreicek
  • djgagy
  • smugl3r
  • brankica27
  • Jose233
  • bionda

Tko je online (6)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Quick Time player .avi problem
  • Bok, skinuo sam neki film koji je .avi i QT player 10.1 ga neće vrtit nego mi nudi QT player 7 što mi je čudno jer pod Snow Leo nisam imao takvih problema.Znam da mogu pogledat film i u sedmici i u VLC al znate kad se desi ovak neka sitna prepreka da ju morate riješiti.Imam instaliran Perian al mi vjerovatno fali neki codec.Ako netko zna koji neka piše. Dottore čekam odgovor :).

• 2 Komentara sorted by
  • Vote Up0Vote Down Clark KentClark Kent
    This answer was Accepted.

Čekaj update Periana... svi imaju taj problem. Ako u prefPane od periana isključiš titlove sve će ti radit normalno. Ako ćeš s titlovima onda VLC.

• Ok tnx,nisam imao pojma.