kovacevic031 said: a treba razmisiti i o ideji da se ne ide sa konvertiranjem podataka nego na clean install i start od nule.
Ne nikako. To je upravo najveća vrijednost foruma i to bi tek bila katastrofa :).
A što je drugo za kazati nego sretno :)
Prijedlog - ukoliko uistinu želite povratak ljudi, razmislite ozbiljno o tome da vratite stari tip foruma.
Meni osobno ne smeta, ali od par ljudi sam čuo da su prestali dolaziti isključivo zbog foruma (ne pričam o iPhoneovcima nego o starim Mac userima).
kovacevic031 said: Prijedlog - ukoliko uistinu želite povratak ljudi, razmislite ozbiljno o tome da vratite stari tip foruma.
Sve znam. I puno smo o tome tu pričali. Na stari forum se ne vraćamo jer su postojali razlozi zašto je napušten, no razmatrao sam prelazak na neki drugi komercijalni popularni forum. No ne ide konvertiranje podataka, bar ne još.
A i "Reboot" se trenutno odnosi na blog dio sajta.
Znam da se odnosi na blog, ali smatram da i forum treba global reset :D Ne sjećam se više koji je forum prije bio ali meni vBulletin radi savršeno, a treba razmisiti i o ideji da se ne ide sa konvertiranjem podataka nego na clean install i start od nule.
kovacevic031 said: a treba razmisiti i o ideji da se ne ide sa konvertiranjem podataka nego na clean install i start od nule.
Kaj si ti lud? Previše je truda forumaša uloženo da bi se ponovo iz nule kretalo.
tmilovan said: razmatrao sam prelazak na neki drugi komercijalni popularni forum.
Koji ako se smije znat?
TCvetkovic said: Koji ako se smije znat?
Više manje sve napopularnije. Zadnji vBulletin.
meni osobno nije nikakav problem niti trenutni forum u vanilla izdanju kao što sam i na početku naveo. Opet ako se odluči na neki novi sustav, prilagoditi ćemo se ponovno.
preglednost i snalaženje je najmanje što me smeta na mackorisniku (tj ne smeta me), više me ubija iphone/ipad flood tema da je to za pop***.
Kada bi se tome malo stalo na kraj ili kada bi se barem malo više pričalo o mac temama to bi bilo super
Rusty said: više me ubija iphone/ipad flood tema da je to za pop***.
Pa to smo barem riješili. Sad odeš u tab kategorije tamo i odabereš što želiš pratiti, a što ne... i nema više iphone tema.
U vrijeme kad je vanilla bila uvedena - bio je to totalni promašaj. Sad već ima neku dozu uporabljivosti potrebnu za osnovno funkcioniranje foruma a pomalo se i navikosmo na nju no daleko je još od "punokrvnih" rješenja. Meni recimo najviše fali pretraživanje nečijih postova..
Rekao bih da nema smisla dalje raspravljati o organizaciji foruma, ako se TM obranio na početku kad totalno nije bio u pravu, sumnjam da će sad biti manje tvrdoglav :)
TCvetkovic said: Kaj si ti lud? Previše je truda forumaša uloženo da bi se ponovo iz nule kretalo.
Nisam lud. KOJI forumaši? :D Nas 8 trenutno aktivnih ili prosječno 10 koliko nas je ostalo?
A čuj, ako maknemo sadržaj neće niti ovoliko posjeta:
https://img.skitch.com/20110906-8tyhm7eaaurmmtef3113a6b7w3.jpg
Ma ima nas i vise, samo nema nekih topica u kojima bi se raspricali! Drago mi je da se toni vratio, jer se nitko nece brinuti o forumu i blogu kao sam pokretac! Ne bi se sada zamarao sa vanillom i formom foruma / bloga, samo da se radi na sadrzaju pa da imamo o cemu pricati, mozda se i neki clanovi reaktiviraju... Zivnut ce forum!
kovacevic031 said: Nisam lud. KOJI forumaši? Nas 8 trenutno aktivnih ili prosječno 10 koliko nas je ostalo?
Nije bitno koliko je sada forumaša, nego koliko postova/tema/savjeta ima od "davnih dana".
Ja sve manje dolazim na MK pošto su vecinom teme iPhone/JB koje me ne zanimaju.
Pohvalni su novi članci tmilovana, ali me zanima koliko dugo će ovim tempom nove članke objavljivati.
TCvetkovic said: ali me zanima koliko dugo će ovim tempom nove članke objavljivati.
Dok god budem mogao pronaći temu i napisati člaak u cca 20-tak minuta:)) Toliko imam. Kad nestane tema, pa bude trebalo više vremena za složiti članak, tada će tempo vjerojatno pasti ako se ne priključi još netko.
Mogu primjetiti da reboot nije baš poživio?