Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6491)

• iCroatiaa
  • Vedo
  • Typo_PoLice
  • NotoriusBIG
  • songoku
  • VeL1303
  • TiaRhea
  • Zuja
  • rubalba
  • independent
  • Boro
  • AgdaM
  • catus69
  • metalni
  • TataSinke
  • Dexy
  • zeljkofilipin
  • siiNke
  • rak21
  • BAXA

Tko je online (5)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Mac Pro ili Air?
  • Evo mene nakon duže vrimena tu na Mackorisniku, nadam se da vam nisan falija :) Vama starim Appleovcia jedno pitanje. Žena treba sada kupiti laptop. Rekao sam pošto imamo doma iMac red je kupit nešto od Apple. Pošto njoj laptop treba za posao (grafikoni, fotografija u prezentaciji i da ne nabrajam) Što mi preporučate, MBP ili Air (možda iPad)? Šteta što se gasi proizvodnja Macook-a. E još nešto, da li uzeti s SSD ili običnim diskom?

iMac 21.5 1TB
    iPhone 4 32 GB
  • 9 Komentara sorted by
  • ima tipkovnicu sa pozadinskim osvijetljenjem. stari to nema. About this Mac :)

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • p.s. mislio sam na MBP ne na Mac Pro :)

iMac 21.5 1TB
    iPhone 4 32 GB
  • AIR 13"

iMac 27 i7 - MBA 11 - Canon 5D mk2
  • AIR 13" jači model. To je skoro jako kao MBP, a i nešto je jeftinije :). Evo, ja ću time zamijeniti svoj trenutni MBPro, ako sljedeća verzija proova ne bude u air kućištu :).

Admin
  • Air 13" svakako! Najbolji prijenosnik do danasnjeg dana!

• ako ne bude air 15" ja cu uzeti 13"+thunderbolt display. novi Air je definitivno nesto najbolje do sad :)

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • ja imam najnoviji air 13'', najjaci model i stvarno sam zadovoljan ... uz time capsule mi i nije problem sto je hdd samo 250gb ...

MacBook Air i7 - 2011 | iPhone 4S 64GB
  • ima li najnoviji air neku oznaku, sto napisati da se zna da je najnoviji?

MacBook Air i7 - 2011 | iPhone 4S 64GB
  • Drustvo Fala na savjetima. Definitivno joj kupujem AIR.

iMac 21.5 1TB
    iPhone 4 32 GB