Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6491)

• andreicek
  • zhirafica
  • mex2
  • bsevo
  • Tomek585
  • olymp
  • rise
  • Damirst
  • Wiseguy
  • mican
  • papa_Strumpf
  • 031robert
  • FRAGMENTmultimedija
  • dtopal13
  • Hrco
  • icce
  • SkiSan
  • danijelp
  • Boro
  • Phantom_Lord

Tko je online (5)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Ipad 3g par pitanja
  • Ovako ja sam sa svojim iphoneom ostao na 4.2.1 pa sad nisam bas dalje pratio.Namjeravam uzet ipad i koristit bonbon data karticu pa me zanima ovi modeli sta se prodaju po oglasniku tipa iz italije ili usa,ili ducani po hrvatskoj hoce li raditi s tom karticom ili treba otkljucavati.Koja verzija mora biti gore da se moze otkljucati a i koja da se moze jailbrejkati?

I jos jedno pitanje ako recimo doma sa pc-a stavim neki folder sa slikama da se share-a na mrezu dali se to moze pregledavati na ipadu preko wifi-a?

• 16 Komentara sorted by
  • Može raditi s bilo kojom data karticom, tj. bilo kojeg operatera. Svakako preporučujem 3G. Ja sam imao iPad 1 sa 3G, sada imam dvojku bez 3G-a i lud sam. Hot Spot sa iPhonea je spor i nedovoljan. Svakako kupujem iPad 3 zbog bolje ekrana i naravno, 3G.

• pa da dugo sam mislio uzet samo wifi ali se predomislio treba ipak imat interneta ma gdje bili :) vidio neke u oglasniku pise zakljucano na verizon hoce i to raditi?

• Ako je zaključan na Verizon, onda neće. U biti on nije zaključan na Verizon, nego radi na frekvenciji Verizona, znaći to nije GSM, tako da ti iPadovi u HR ne rade. Samo u zemljama sa tom frekvencijom i to na 600 i 1900 MHz, dok je GSM frekvencija na 800MHz.

• isto kao da kupujes wifi ipad :D

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • ovako imam priliku kupiti 3g iz amerike i gore je 4.2.1 kolko znam taj se moze jailbrejkati i otkljucati? ili mislis da ce raditi bez otkljucavanja na bonbon ili vip?

jel se moze di u njemu vidjeti da nije verizon ako nemam kartice da probam odma?

• Mislim da, ako je Verizon da onda nema onog utora za SIM karticu ali nisam siguran. Što se tiče otključavanja niti jedan iPad nije zaključan na nijednog operatera.

MacMini : iPad : iPhone
  • kad je tek dosao ipad 2 znam da se pricalo da je smart cover poprilicno skup sad malo gledam po ebayu i ima za ispod 10dolara,jel netko uzimao?to pase na jedinicu normalno jel?

• Za 10$ nije sigurno original i mogli bi te zezati magneti tj. ne bude ti se "uhvatio" dobro za iPad.

Smart cover ne paše na prvi iPad.

• u da fakat dobro da sam provjerio prije :)

a jel pase nesto na njega da moze stajati ko sa tim cudom vodoravno i okomito,vidim da ima dosta navlaka za njega ali one sta ga moras skroz obuci u to a nebi tako?

• kako aktivirate data pakete kad nema sms-a?

skinuti neku alternativu za slanje sms-a ili

• evo jedno pitanje ja na poslu nemam itunes kak sad da s ipada prebacim mp3 na komp?

• nikako! :D

na zalost ne mozes!

• kakav fail od njih ;) evo uspio sam skinuo stvar sa icab mobile i onda poslao na mail :D

• eto, u nemogucnosti se uvijek pronadje neko inventivno rijesenje! :)

• Al cudi me da jos nije napravljeno makar neki tweak ili mozda ima. da ti sluzi ko usb storage,da normalno spojijs na usb win i da stavljas gore sta hoces pa onda lako sa ifileom selis di zelis

• postoje appovi koji ti "omoguce" da iUređaj sluzi ko data storage, barem kolko sam ja vidio na appstore-u. probao nisam. al te iste fileove ne mozes koristit na iUređaju (tipa, skucas muziku gore - neces je moc reproducirat nego samo pohranit)

nek me netko ispravi ako sam u krivu, ovo je cisto nagađanje na temelju viđenog.

Jedan potpis.