Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6491)

• icanic
  • DjBeNI
  • SuperUnknown
  • iron
  • ellaa
  • iPekica
  • imaticx
  • prcela
  • Jimi Hendrix
  • wilijam
  • m3d033
  • martinaborosic
  • chofizg
  • and1v
  • dardam
  • MCblackie
  • Nessie
  • plejka
  • zaki23
  • rak21

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Kupovina Mac-a u Austriji
  • Pozdrav ekipa,

Iduci vikend planiram poci do Austrije (Graz i Bec) i razmisljao sam da "usput" kupim mac-a. Tocnije zanima me Mac Air 13''. Da li mi moze netko preporuciti trgovinu u Grazu ili u Becu?

Koliko vidim kopajuci po netu, dosta se preporuca http://www.m-store.at/ pa me zanima da li netko ima iskustva s njima? Takodjer, je li potrebno prethodno se najaviti mailom i rezervirati primjerak ili se moze samo tamo pojaviti i ocekivati da ce ih imati na "lageru".

Naravno, kupio bi ga tamo i pokusao izbjeci prijavljivanje na carini, provukao bi ga kao osobnu prtljagu bez kutije i ostaloga. E sad, zanima me da li je moguce svejedno sa racunom dobiti povrat poreza i ako da, moze li mi netko objasniti ukratko kako to izvesti (gdje i kako ovjeriti racun i gdje onda dobiti povrat) tj. kako se to tocno radi s obzirom da s tim dosada nisam imao iskustva?

I jos jedno pitanje, vidim da prilikom odabira mac-a kao layout za tipkovnicu izmedju ostaloga nude "Tastatur (SLOVENIAN/CROATIAN) & Benutzerhandbuch (Englisch) "pa me zanima kakav bi to tocno bio layout i da li je bolje uzeti takav layout ili recimo "Tastatur (Englisch, International) & Benutzerhandbuch (Englisch)" koji se takodjer nudi?

Znam da je puno pitanja, hvala svima unaprijed na strpljenju i odgovorima :)

Lijepi pozdrav, Mirko

• 10 Komentara sorted by
  • moraš prijaviti na slovenskoj granici na izlazu iz Slovenije i moraš to imati sa sobom, često ne provjeravaju ali mogu tražiti da pokažeš robu. Navodno postoji dogovor slovenaca i naših carinika da javljaju sve prijave preko X eura tako da ako tražiš tamo povrat očekuj plaćanje našeg PDVa pa sumnjam da ti se to isplati.

• thanks za info, onda prijavu preskacemo :)

moze netko pomoc oko ostalih nedoumica? :)

• ja sam uzeo mac u Becu, to za tastaturu da je hrvatska ne postoji, ne znam otkud ti to?

MacBook Pro 15'' 2.4, iPhone 4 16GB
  • Podji na http://shop.m-store.at/product.php?id_product=13 i odaberi da ti prikaze detalje i u popisu opcija za tastaturu stoje gore navedene. Bilo je i meni cudno pa sam zato i pitao...

• Preko 500€ većinom javljaju. Zašto sad ne kupiš u HR dok traje akcija 12% popusta za studente? Nađi nekog studenta i kupi.

• dobijes hr tipkovnicu ako uzmes kdo nas. a studentski popust ti je super, i cak te moze jeftinije izici nego u eu.

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • Imate pravo, nisam znao da imaju akciju od 12% za studente. Hvala na informaciji :)

Jos jedno pitanje, uzeo bi ovaj jaci macbook air 13" pa me zanima da li je moguce uzeti verziju sa 1.8 procesorom kao sto se to moze vani u ducanima? Vidim da istyle u ponudi to nema ali mozda netko zna.

hvala, pozdrav

• nazoveš pa pitaš! ;)

• i da ima bto konfiguracije se cekaju 40 dana

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • istyle nema u ponudi najjaci air, niti se moze naruciti (tako su mi rekli prije par dana) dok u store-u (cvjetni) se moze naruciti i treba cekati cca 40tak dana cijena s nekim popustima - avans ili tako nesto iznosi 13899,00 kn!

a ja svoj prodajem za 12500, star ni mjesec dana :D

MacBook Air i7 - 2011 | iPhone 4S 64GB