Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Tagged

Top Posters

MacKorisnici (6820)

• iWave
  • nunu
  • 6ftunder
  • Monk3
  • Tomislav7
  • jpelko1
  • otkup mobitela
  • Carp
  • Edge
  • giove
  • tetanus
  • luxx
  • papittovenga
  • wilijam23
  • prcela
  • Darko Kontin

Tko je online (1)

Iphone 4 molim pomoć
  • Pozdrav svima, odgovor nisam našao na forumu pa molim pomoć

UKRATKO:

nemogu nikako dobit da mi radi iphone 4 sa novom t-mobile microsim karticom i gevey simom... Kad koristim upute za korištenje dobijem signal na par sekundi i onda izbaci onu klasičnu poruku no sim itd... Iphone je originalno na AT&T.

Ima netko u Hrvatskoj da je uspio riješiti taj problem, odnosno da koristi zaključan iphone 4 sa gevey simom na t-mobileu?

Siguran sam da je problem u kartici, budući da imam dva iphonea i dva gevey sima, i bilo koja kombinacija njih radi na tele2, tako da vjerojatno postoji neka druga procedura za t-mobile? Kartica nije rezana nego nova uzeta prije 2 dana, ako to šta znači.

Ako neko ima rješenje molim vas da javite, spasite

hvala unaprijed ;)

• 2 Komentara sorted by
  • jel imas originalnu gevey karticu, ili je fejk iz kine za $3? :)

MacBook Pro (Retina) iPhone5 iPad iPod nano
  • Kupio sam 2 kartice na ebayu prije 4-5 mjeseci za 20 dolara komad, i do danas mi obadvi kartice rade na tele 2. Problem je sta sam sad pokusao ubacit t mobile sim karticu i nece. Tako da vjerujem da je problem u sim kartici, a ne u geveyu? Tele 2 i dalje radi bez problema...

Nakon zavrsenog postupka ja dobijem pun signal, i pise mi t mobile hr, i cak mogu i uputit poziv, ali mi za 10 sekundi signal padne na jednu crticu, a onda se i izgubi, i javi gresku...

Vidija sam na netu da ljudi po americi itd inace imaju problem sa tim na t mobile mrezama, ali nerade mi postupci koje oni koriste pa me zanima mozda je neka posbna shema kod nas u hrvatskoj?

Zato bi tija cut nekoga iz hrv da mu radi sa geveyom i t mobileom? Ima ko kakvu ideju da spasi?