Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6491)

• tonik
  • ford
  • maak
  • luxx
  • baka
  • vojnikpero
  • tequin
  • ozzbozz
  • Jimi Hendrix
  • Mafija
  • toc
  • MrNice
  • HaBo
  • aramic
  • dare
  • Braacic
  • vjeko
  • Dodo
  • MirsoKa
  • hrca10

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
iPad2 nema signal za Wi-Fi
  • Pozdrav svima, imam iPad 2 i do prije par dana sam se normalno spajao na Wi-Fi preko T-Com DSLa, odjednom je ona icona Wi-Fi pod Settings postala prozirna, znači ne može se kliknut. O čemu može biti problem. Do mog interneta nije jer imam i iphone i na njemu normalno radi sve.

• 14 Komentara sorted by
  • mozda ti je u Airplane Modu...

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • jesi probao resetirati? ako ne upali do. backup i restore odradi.

• Evo sad je crko, ne pali se, ne reagira na ništa. Ni kad ga stavim na punjenje.

• spoji ga na itunes? mozda ga nađe u recovery modu pa restora.

ako nece ni to, probaj ga staviti u dfu mode. (pogledaj na youtube kako se to radi)

• Jesam, sad jedino kad kliknem na home se na sekund pojavi nacrtana prazna baterija na ekranu. Jel moguće da se ne može puniti, tj. crkla baterija

• ako je nacrtana prazna baterija, znaci da ga moras ostaviti na punjacu.

a moguce je svasta :) vjerujem da imas garanciju pa da ces to bez problema rijesiti :)

• Nemam garanciju, kupio ga preko njuškala, žurilo mi se :). Proradio jer, čak i internet. Bio je na punjaču cijeli sat i ništa, izgleda da je pomogao dfu mode. Hvala ti

Post edited by bugi at 2011-09-26 19:32:51
  • koliko znam garancija je world wide, tece od datuma aktivacije. vezana za serijski broj :)

• Opet ne radi wi-fi, piše samo no wi-fi. Kako misliš woeld wide, ovaj primjerak je iz ametike uvezen. Gdje da ga nosim na servis u hr?

• apcom :)

• Ja sam iz zadra

• zagreb. mozes postom slati. nazovi ih na telefon.

• Može li se vratiti verzija sofwarea unatrag, znaći sa 5.1 na 4.3 na ipad 2?

Ljudi ne znam što učiniti, prošlo je 3-4 mj ja nisam ništa napravio. Slao sam uređaj u zagreb i tamo su rekli da wi-fi radi, kad su mi ga vratili radio je i kod mene 2 dana i onda je opet nestao. Išao sam u Zadar na 3-4 mjesta i wi-fi ne radi, nitko nema pojma što napraviti. Platio sam skupo uređaj koji nema mogučnost za odlazak na internet a nitko nema ideju što napraviti.

Post edited by bugi at 2011-11-28 11:01:56