Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Tagged

Top Posters

MacKorisnici (6820)

• Zafarano
  • leanabelle
  • Kuki
  • Andy_Boy
  • Ilija
  • mojca
  • tomasso
  • leri
  • Gabi95
  • mačak
  • Carp
  • tinna
  • Hrco
  • gogsy7
  • Jose233
  • aeonstep

Tko je online (0)

iPad2 nema signal za Wi-Fi
  • Pozdrav svima, imam iPad 2 i do prije par dana sam se normalno spajao na Wi-Fi preko T-Com DSLa, odjednom je ona icona Wi-Fi pod Settings postala prozirna, znači ne može se kliknut. O čemu može biti problem. Do mog interneta nije jer imam i iphone i na njemu normalno radi sve.

• 14 Komentara sorted by
  • mozda ti je u Airplane Modu...

MacBook Pro (Retina) iPhone5 iPad iPod nano
  • jesi probao resetirati? ako ne upali do. backup i restore odradi.

• Evo sad je crko, ne pali se, ne reagira na ništa. Ni kad ga stavim na punjenje.

• spoji ga na itunes? mozda ga nađe u recovery modu pa restora.

ako nece ni to, probaj ga staviti u dfu mode. (pogledaj na youtube kako se to radi)

• Jesam, sad jedino kad kliknem na home se na sekund pojavi nacrtana prazna baterija na ekranu. Jel moguće da se ne može puniti, tj. crkla baterija

• ako je nacrtana prazna baterija, znaci da ga moras ostaviti na punjacu.

a moguce je svasta :) vjerujem da imas garanciju pa da ces to bez problema rijesiti :)

• Nemam garanciju, kupio ga preko njuškala, žurilo mi se :). Proradio jer, čak i internet. Bio je na punjaču cijeli sat i ništa, izgleda da je pomogao dfu mode. Hvala ti

Post edited by bugi at 2011-09-26 19:32:51
  • koliko znam garancija je world wide, tece od datuma aktivacije. vezana za serijski broj :)

• Opet ne radi wi-fi, piše samo no wi-fi. Kako misliš woeld wide, ovaj primjerak je iz ametike uvezen. Gdje da ga nosim na servis u hr?

• apcom :)

• Ja sam iz zadra

• zagreb. mozes postom slati. nazovi ih na telefon.

• Može li se vratiti verzija sofwarea unatrag, znaći sa 5.1 na 4.3 na ipad 2?

Ljudi ne znam što učiniti, prošlo je 3-4 mj ja nisam ništa napravio. Slao sam uređaj u zagreb i tamo su rekli da wi-fi radi, kad su mi ga vratili radio je i kod mene 2 dana i onda je opet nestao. Išao sam u Zadar na 3-4 mjesta i wi-fi ne radi, nitko nema pojma što napraviti. Platio sam skupo uređaj koji nema mogučnost za odlazak na internet a nitko nema ideju što napraviti.

Post edited by bugi at 2011-11-28 11:01:56