ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Pozdrav svima, imam iPad 2 i do prije par dana sam se normalno spajao na Wi-Fi preko T-Com DSLa, odjednom je ona icona Wi-Fi pod Settings postala prozirna, znači ne može se kliknut. O čemu može biti problem. Do mog interneta nije jer imam i iphone i na njemu normalno radi sve.
mozda ti je u Airplane Modu...
Ne
jesi probao resetirati? ako ne upali do. backup i restore odradi.
Evo sad je crko, ne pali se, ne reagira na ništa. Ni kad ga stavim na punjenje.
spoji ga na itunes? mozda ga nađe u recovery modu pa restora.
ako nece ni to, probaj ga staviti u dfu mode. (pogledaj na youtube kako se to radi)
Jesam, sad jedino kad kliknem na home se na sekund pojavi nacrtana prazna baterija na ekranu. Jel moguće da se ne može puniti, tj. crkla baterija
ako je nacrtana prazna baterija, znaci da ga moras ostaviti na punjacu.
a moguce je svasta :) vjerujem da imas garanciju pa da ces to bez problema rijesiti :)
Nemam garanciju, kupio ga preko njuškala, žurilo mi se :). Proradio jer, čak i internet. Bio je na punjaču cijeli sat i ništa, izgleda da je pomogao dfu mode. Hvala ti
koliko znam garancija je world wide, tece od datuma aktivacije. vezana za serijski broj :)
Opet ne radi wi-fi, piše samo no wi-fi. Kako misliš woeld wide, ovaj primjerak je iz ametike uvezen. Gdje da ga nosim na servis u hr?
apcom :)
Ja sam iz zadra
zagreb. mozes postom slati. nazovi ih na telefon.
Može li se vratiti verzija sofwarea unatrag, znaći sa 5.1 na 4.3 na ipad 2?
Ljudi ne znam što učiniti, prošlo je 3-4 mj ja nisam ništa napravio. Slao sam uređaj u zagreb i tamo su rekli da wi-fi radi, kad su mi ga vratili radio je i kod mene 2 dana i onda je opet nestao. Išao sam u Zadar na 3-4 mjesta i wi-fi ne radi, nitko nema pojma što napraviti. Platio sam skupo uređaj koji nema mogučnost za odlazak na internet a nitko nema ideju što napraviti.