Bok,imam problem nakon kaj sam s boot camp-om instalirao windows 7.Bili su instalirani dok je na Macbooku još bio Snow Leo(ak to išta znaći) a sad je gore Lion.Stvar je u tome što ventilator non stop radi a CPU je na 100% bez da je bilo kaj upaljeno.Zaboravio sam kod instalacije Windowsa osim kaj sami određujemo veličinu particije dali još nešto određujemo npr. kolko rama će koristiti i sl.Ak se netko sjeća ili zna šta bi u instalaciji mogao krivo napraviti molio bi da napiše jer ovakvo zujanje sigurno nije normalno a Windowsi mi hitno trebaju.Radi se o Macbooku 2GHz Intel Core 2 Duo s 4GB RAM-a.
slican problem kod mene. stavio sam lion na čist disk. nakon toga win7 x64 na drugu particiju. na windowsu mi ventilatori na 100%, ali cpu radi normalno. cak kad rebootam u lion, na lionu mi rade ventilatori na 100%.
obrisao sam win particiju.
instaliraj smcfancontrol - to bi navodno trebalo pomoci. nisam probao.
Kod mene je Lion u redu al me zezaju Windowsi,sad baš istražujem okolo da vidim ful postupak instalacije Windowsa jer negdje duboko u glavi imam sliku poštelavanja kolko će koristiti rama i sl. a možda se varam pa mješam to sinstalacijom virtualnih windowsa,ma neznam više.