Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6491)

• leri
  • McLaren
  • jabuka_lover
  • PeroZ
  • Graba
  • Edge
  • mate
  • skorpyon
  • Keulana
  • Gabi95
  • DCH
  • ante08
  • Andy_Boy
  • AlkyKronick
  • Artiss
  • Mafija
  • Ivana555
  • Virtualni
  • vjeko
  • berta

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Dual boot problem : (
  • Bok,imam problem nakon kaj sam s boot camp-om instalirao windows 7.Bili su instalirani dok je na Macbooku još bio Snow Leo(ak to išta znaći) a sad je gore Lion.Stvar je u tome što ventilator non stop radi a CPU je na 100% bez da je bilo kaj upaljeno.Zaboravio sam kod instalacije Windowsa osim kaj sami određujemo veličinu particije dali još nešto određujemo npr. kolko rama će koristiti i sl.Ak se netko sjeća ili zna šta bi u instalaciji mogao krivo napraviti molio bi da napiše jer ovakvo zujanje sigurno nije normalno a Windowsi mi hitno trebaju.Radi se o Macbooku 2GHz Intel Core 2 Duo s 4GB RAM-a.

• 2 Komentara sorted by
  • slican problem kod mene. stavio sam lion na čist disk. nakon toga win7 x64 na drugu particiju. na windowsu mi ventilatori na 100%, ali cpu radi normalno. cak kad rebootam u lion, na lionu mi rade ventilatori na 100%.

obrisao sam win particiju.

instaliraj smcfancontrol - to bi navodno trebalo pomoci. nisam probao.

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • Kod mene je Lion u redu al me zezaju Windowsi,sad baš istražujem okolo da vidim ful postupak instalacije Windowsa jer negdje duboko u glavi imam sliku poštelavanja kolko će koristiti rama i sl. a možda se varam pa mješam to sinstalacijom virtualnih windowsa,ma neznam više.