Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6491)

• this charming man
  • micro
  • MadMax
  • SvenJTD
  • Dariobo
  • snekhr
  • glazZ
  • Ivan
  • A7ibaba
  • Beast
  • dule
  • Skorpio
  • dannyded
  • Darian
  • JagicNikola
  • mopsy
  • siiNke
  • crashkdm
  • User
  • route00

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
lav aka lion OS X
  • zanima me nisam nikad stavljao novu os na macbook... pa me zanima dali ce mi se sve izbrisati kao na win. ili ce samo biti novi OS ???? jer mi moze netko objasnit kak da stavim lion a da npr ne platim ?

Post edited by Dottore at 2011-09-28 13:00:41
  • 3 Komentara sorted by
  • nece ti se nista obrisati, samo ce se upgreadati, a ne isplati se "ne platiti", jer je cijena 29$, ako trenutno nemas za to, bolje pricekaj pa kupi kasnije nego stavljati ilegalni OS kada mozes original za sitnu lovu

• ma imam... nego kao i svi kod nas nisam naviknuo placat pa onda se điberim al nema sta morat cu dat tih 155 kn :D hvala ti puno!!!

• Vote Up0Vote Down brunno.classebrunno.classe
    This answer was Accepted.

za ovo se stvarno ne isplati điberit .. platiš i miran.