Baterija na mom ajfonu 4, 4.3.3, jb se pocela jako zagrijavat kod punjenja.Ajfon je tolko vruc da mi ga nije ugodno drzat u ruci.Ajfon se takodjer jako grije kod koristenja gps-a i 3G-a.Tu je i problem sa postotkom baterije jer stalno krivo pokazuje stanje.Preko noci baterija padne za 10% a ajfon je u stanju mirovanja i sve je zgaseno.Baterija mi traje jedva do 8 navecer uz normalno koristenje.Iz cydie sam instalirao sljedece: iphone delivery, ask to send, quick lock 2,remove background,sbsettings,switcherscape,tcp optimizer.Dali nesto od navedenog prazni bateriju? Dali je vrijeme za servis?
Jel ima ko ideju zasto je cijeli ajfon kipuc dok se puni?
Mislim da je to do jailbreaka, restoraj iPhone al stavi set up as new, koristi tako par dana pa vidi jel se sta promjenilo.
kolegica dobila novi iphone4, skoro se užari kad priča ili puni - pravac servis
galla said: kolegica dobila novi iphone4, skoro se užari kad priča ili puni - pravac servis
Dali su joj na servisu novi ajfon?
je, i ona i ja u međuvremenu odnio svoj jer je gubio signal i dobio sam novi. Reče čovjek da se ne otvaraju nego ako je stvarno problematičan odmah daju novi.
pitanje za iskusne, dal je ovo ok što se baterije tiče (dolje je usage gore postotak) ?
Mamutarka said: pitanje za iskusne, dal je ovo ok što se baterije tiče (dolje je usage gore postotak) ?
i da i ne..
hmm, nisi pomogao puno :D
btw. radi se o četvorci sa 5.0.1
Mamutarka said: hmm, nisi pomogao puno :D
btw. radi se o četvorci sa 5.0.1
pa kakvo pitanje takav odgovor.. da si postavila smisleno pitanje i napisala što si radila ta 3 sata, možda bih ti pružio smisleniji odgovor :P
muško sam :/
surfo internetom, fejsbuk, i još neke aplikacije tipa 9GAG, večernji, whatsapp i još jeke su na push notifikacijama..
surfao internetom prek 3g-a ili wifija? 3g dosta crpi bateriju. Mada se meni ta potrošnja čini popriličnom kod tebe..
Ima li JB ili nema (ako ima koje app)?
Vraćan backup ili friški 5.0.1?
Sve to je bitno kod traženja uzroka u slučaju da se baterija crpi više nego što bi trebala..
3G je bilo surfanje, nema JB, kupljen pred mjesec dana sa 5.0.1 gore.
a šta ću jebiga, pomirit ću se s tim da ga punim svaku noć i to je to
:)