ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Pozdrav!
Radi se o iPhonu 3Gs, 4.3.3... i nakon što ga spojim na iTunes, on mi ga prepozna... ali ga samo vidi ovako:
http://www.pohrani.com/f/1Z/pO/1NMHNJt1/1/screen-shot-2011-09-29-a.png
kako riješiti problem?
HVALA!
probaj reinstalaciju itunesa, ili ako nemaš najnoviju verziju instaliraj je. prije bih rekla da je do njega problem nego do iphonea
stavio sam novi soft na iPhone i riješio problem.
hvala na pomoci Dubazg! ;)
halo ljudi pomozite ako znate neznam sta da vise probam.meni uopce ne prepoznaje ni iphone ni ipad.ima ga u win exploreru ali u itunesu nista.neznam jel mi to posemerio onaj wifi sync iz cydie ili sta ali sve sam maknuo i ista stvar.probao maknuti skorz itunese pa opet instalirao ista stvar,restartao i pc i iuredaje.
nece pa nece neznam sta da vise probam?? nemam ni system restore na pc bio mi ugasen
Nemam baš puno iskustva s popravljanjem štete koju prouzroči jailbreak, ali takve stvari rješim tako da napravim restore. U tvom slučaju iz DFU moda.
eagleone said: halo ljudi pomozite ako znate neznam sta da vise probam.meni uopce ne prepoznaje ni iphone ni ipad.ima ga u win exploreru ali u itunesu nista.neznam jel mi to posemerio onaj wifi sync iz cydie ili sta ali sve sam maknuo i ista stvar.probao maknuti skorz itunese pa opet instalirao ista stvar,restartao i pc i iuredaje.
nece pa nece neznam sta da vise probam?? nemam ni system restore na pc bio mi ugasen
Probaj izbrisat drivere od iTunes-a
eagleone said: @edge probam kad dodem doma,a sta nebi deinstalacija trebala sve maknuti
Ne znam tocno, nisam jos imo takvih problema, al u unistall manageru, imam iTunes i posebno odvojeno Apple mobile device support -> mislim da to treba obrisat, pa valjda novom instalacijom iTunes-a se ponovno instaliraju driveri.
Meni neće sinhronizirati od kada sam stavio iOS 5. Već sam navikao da sam bez slika, glazbe, i da mi je telefon uvijek isti.
U biti, imam osjećaj kao da nema iPhone, nego neku Nokiu.
Jedva čekam iOS 6 i iPhone 5.
I pobjednik je ......Edge :) maknuo apple mobile device i itunes i onda ga instalirao i sad sljaka ko beba puno puno hvala vec se i ja poceo osjecat da imam nokiu
@Pejo bas ono unistavaju ugled koji je stvoren....citam malo po forumima kak ekipa ima problema sa ios5 na 3gsu da je spor i slicne stvari i apple zaboli neka stvar za to jos moras se pomucit da bi si uopce mogao vratit stariju verziju
Ma ja imam iP4 i ovaj ios5 je užas. Jako bugovit i često mi se telefon smrzava (kao i neki app-ovi), kao da imam Android. Kažem, užas!
Pejo said: Ma ja imam iP4 i ovaj ios5 je užas. Jako bugovit i često mi se telefon smrzava (kao i neki app-ovi), kao da imam Android. Kažem, užas!
To nije tolko do iOS-a kolko je do tvog defektnog backup-a, sjećam se da si koristio BETA verzije, pa ti je vjerovatno osto neki bug ukorijenjen u backup
Pejo said: Ma ja imam iP4 i ovaj ios5 je užas. Jako bugovit i često mi se telefon smrzava (kao i neki app-ovi), kao da imam Android. Kažem, užas!
Isto imam iPhone 4 i nemam nikakvih problema sa iOS5, nije se smrznuo niti jednom od instalacije tako da problem kod tebe vjerojatno nije samo iOS5.
Meni ista star kao kod Peje! Nerijetko mi se defaultne aplikacije zgase same od sebe.
Ma do telefona je. Odnosno do iOS5. Vjerovali ili ne, nedavno sam radio 5 restore, odnosno sve na novo. Brisao i iTunes, insatalirao ponovo, pa na novi iTunes nadogradnju, pa sam čak i novi (kompletno izbrisani i ništa instalirano - kao da je izašao iz kutije), spojio na taj iTunes i radio je možda da treće/četvrte sinhronizacije i onda gotovo.
Edge said: To nije tolko do iOS-a kolko je do tvog defektnog backup-a, sjećam se da si koristio BETA verzije, pa ti je vjerovatno osto neki bug ukorijenjen u backup
>
Nemoguće zato što bi se to pojavilo većini sa BETA backupovima + što mi je u početku radio do 5.0.1, i onda su počela sr*nja.
Čak mislim da mi je na iOS 5.0 radio OK nekih mjesec dana, pa da me i tada počelo zezati.
Čak mi je i u početku sa iOS5 home button radio savršeno, ali od 5.0.1 sve ide naopako.
Hm, nisam razmišljao o JB, možda će mi onda profunkcionirati, kada ga JB :D (iako NIKADA nije bio JB, možda je vrijeme) :D :D :D