Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6820)

• rak21
  • brankica27
  • matijavz
  • iPekica
  • zastoto
  • merfi
  • soic
  • e_FotografijaHr
  • brunci
  • dule
  • smurfastic0
  • kico234
  • Anita Pero
  • tequin
  • lilwrba
  • elvis_zd

Tko je online (1)

HITNA POMOC: iTunes mi (ne) prepoznaje iPhone
  • Pozdrav!

Radi se o iPhonu 3Gs, 4.3.3... i nakon što ga spojim na iTunes, on mi ga prepozna... ali ga samo vidi ovako:

http://www.pohrani.com/f/1Z/pO/1NMHNJt1/1/screen-shot-2011-09-29-a.png

kako riješiti problem?

HVALA!

Post edited by rene3 at 2011-09-29 05:22:57
  • 14 Komentara sorted by
  • probaj reinstalaciju itunesa, ili ako nemaš najnoviju verziju instaliraj je. prije bih rekla da je do njega problem nego do iphonea

• stavio sam novi soft na iPhone i riješio problem.

hvala na pomoci Dubazg! ;)

• halo ljudi pomozite ako znate neznam sta da vise probam.meni uopce ne prepoznaje ni iphone ni ipad.ima ga u win exploreru ali u itunesu nista.neznam jel mi to posemerio onaj wifi sync iz cydie ili sta ali sve sam maknuo i ista stvar.probao maknuti skorz itunese pa opet instalirao ista stvar,restartao i pc i iuredaje.

nece pa nece neznam sta da vise probam?? nemam ni system restore na pc bio mi ugasen

• Nemam baš puno iskustva s popravljanjem štete koju prouzroči jailbreak, ali takve stvari rješim tako da napravim restore. U tvom slučaju iz DFU moda.

• eagleone said: halo ljudi pomozite ako znate neznam sta da vise probam.meni uopce ne prepoznaje ni iphone ni ipad.ima ga u win exploreru ali u itunesu nista.neznam jel mi to posemerio onaj wifi sync iz cydie ili sta ali sve sam maknuo i ista stvar.probao maknuti skorz itunese pa opet instalirao ista stvar,restartao i pc i iuredaje.

nece pa nece neznam sta da vise probam?? nemam ni system restore na pc bio mi ugasen

Probaj izbrisat drivere od iTunes-a

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • @iante ali ako ga bacim u dfu a ne upali da ga itunesi procitaju jel ga mogu vratiti nazad u normalno stanje bez itunesa?

@edge probam kad dodem doma,a sta nebi deinstalacija trebala sve maknuti

• eagleone said: @edge probam kad dodem doma,a sta nebi deinstalacija trebala sve maknuti

Ne znam tocno, nisam jos imo takvih problema, al u unistall manageru, imam iTunes i posebno odvojeno Apple mobile device support -> mislim da to treba obrisat, pa valjda novom instalacijom iTunes-a se ponovno instaliraju driveri.

• Meni neće sinhronizirati od kada sam stavio iOS 5. Već sam navikao da sam bez slika, glazbe, i da mi je telefon uvijek isti.

U biti, imam osjećaj kao da nema iPhone, nego neku Nokiu.

Jedva čekam iOS 6 i iPhone 5.

• I pobjednik je ......Edge :) maknuo apple mobile device i itunes i onda ga instalirao i sad sljaka ko beba puno puno hvala vec se i ja poceo osjecat da imam nokiu

@Pejo bas ono unistavaju ugled koji je stvoren....citam malo po forumima kak ekipa ima problema sa ios5 na 3gsu da je spor i slicne stvari i apple zaboli neka stvar za to jos moras se pomucit da bi si uopce mogao vratit stariju verziju

• Ma ja imam iP4 i ovaj ios5 je užas. Jako bugovit i često mi se telefon smrzava (kao i neki app-ovi), kao da imam Android. Kažem, užas!

• Pejo said: Ma ja imam iP4 i ovaj ios5 je užas. Jako bugovit i često mi se telefon smrzava (kao i neki app-ovi), kao da imam Android. Kažem, užas!

To nije tolko do iOS-a kolko je do tvog defektnog backup-a, sjećam se da si koristio BETA verzije, pa ti je vjerovatno osto neki bug ukorijenjen u backup

Post edited by Edge at 2012-02-12 16:37:49
  • Pejo said: Ma ja imam iP4 i ovaj ios5 je užas. Jako bugovit i često mi se telefon smrzava (kao i neki app-ovi), kao da imam Android. Kažem, užas!

Isto imam iPhone 4 i nemam nikakvih problema sa iOS5, nije se smrznuo niti jednom od instalacije tako da problem kod tebe vjerojatno nije samo iOS5.

 iMac | iPad | iPhone
  • Meni ista star kao kod Peje! Nerijetko mi se defaultne aplikacije zgase same od sebe.

• Ma do telefona je. Odnosno do iOS5. Vjerovali ili ne, nedavno sam radio 5 restore, odnosno sve na novo. Brisao i iTunes, insatalirao ponovo, pa na novi iTunes nadogradnju, pa sam čak i novi (kompletno izbrisani i ništa instalirano - kao da je izašao iz kutije), spojio na taj iTunes i radio je možda da treće/četvrte sinhronizacije i onda gotovo.

Edge said: To nije tolko do iOS-a kolko je do tvog defektnog backup-a, sjećam se da si koristio BETA verzije, pa ti je vjerovatno osto neki bug ukorijenjen u backup

>

Nemoguće zato što bi se to pojavilo većini sa BETA backupovima + što mi je u početku radio do 5.0.1, i onda su počela sr*nja.

Čak mislim da mi je na iOS 5.0 radio OK nekih mjesec dana, pa da me i tada počelo zezati.

Čak mi je i u početku sa iOS5 home button radio savršeno, ali od 5.0.1 sve ide naopako.

Hm, nisam razmišljao o JB, možda će mi onda profunkcionirati, kada ga JB :D (iako NIKADA nije bio JB, možda je vrijeme) :D :D :D