Pozdrav,
danas mi je otišao home button, više ne reahira na ništa osim voice dialling ukoliko ga držim dugo stisnutog. napravio sam restore nekoliko puta, nakon kojeg mi iTunes javlja da je iphone u recovery modu i da ga treba restorati...i tako u beskonačnost...nakon što ga skinem s kompa i restartam iphone se pokrene ali home button opet ne radi...naravno garancija istekla 24.09.2011. (u subotu). iPhone nije nikad JB. Ima li pomoći osim "plaćenog" servisa?
probaj rekalibrirati home button. drzis power button dok ti se ne pojavi "slide to power off" onda pusti power button i drzi home button lagano, dok ti se ne vrati na home screen...
probaj par puta "udariti" sa donjim dijelom iphona, sa stražnjim krajem, po dlanu...
nosi ga na servis svakako. jedina trajna solucija ti je da ga popravis/zamijenis.
rekalibriranje i lupkanje "ne pali"....
Ima li tko ideju zašto mi nakon svakog restorea javlja da je iPhone u recovery modu i da ga treba restorat?...i tako u nedogled.....
Probaj sa Tiny Umrellom "Kick out recovery"
Ma uspijem nakon nekoliko pokušaja pokrenut ga držanjem home i pover tipke, međutim home button se ne može nikako osposobiti. Vidim da mi ne gine servis. Rekli su mi u T-centru da ukoliko se pokaze da je neisplativ popravak, mogu dobit novog za 1500 kn.
Ak ti se neda bas davat 1500kn, mozes Jailbreakat (ovisi o softweru na kojem si) i pomocu activatora npr. namjestit da ti dugo drzanje volume tipke zamjeni Home button i sl.
Sad više neće nikako, probao sam i pomoću tinyumbrele ali bezuspješno...
EDIT
Uspio izac iz recoverya, trebalo je editirat host file...
na iOS5 možeš imati virtualni home button a nemoraš ga jailbrejkati, strpi se malo do 5ice
@ c r o w tnx za info, strpim se dok ne izađe ios5....
ne bi mi bilo žao da mi je padao i sl, nego je mint condition, zagg na ekranu od prve minute, a sad mi se ovo dogodi, tjedan dana nakon isteka garancije...baš nemam sreće...
mislim da ti je taj zagg upravo na stetu isao. jer najvjerojatnije home button odkaze od vlage...
Imao sam prije četvorke 3GS i zagg je na njemu bio 20 mjeseci, a još uvijek radi. Moguće da si u pravu, ali što je tu je.
ma ja sam izbjegavao zagg. imao sam ga na iphone 3g. radio je kako treba. samo me brinulo da mi ne pocrveni indikator za vlagu u headphone jacku - ode garancija kvragu
sad na ipadu 2 imam bodyguardz (ista stvar) i poceo mi se na rubovima odvajati - blizu utora za sim karticu (naravno nemam ga na ekranu).
Evo, i mene je počeo zezati. Sada je još gore nego na početku. A na iOS5 u beti 6 i 7 je radio savršeno. Ne znam dali je do softwarea ili hardwarea, ali u početku mi nije radio, na iOS 5 beta 5,6,7, je radio savršeno i sada opet zeza.
Osobno mislim da nije do softwarea, nego je do "mehanike", kao i svima.
Nadam se da mi neće riknuti, jer želim izbjeći kupovinu novog telefona, tj. izbjeći kupovinu petice do kraja isteka ugovora.
imas garanciju @Pejo. ne vidim u cemu je problem :)
Jedno pitanje: 3gs odnesen na reklamaciju jer home tipka nekako propada i tesko ju je stisnuti ( kao da se lijepi i zapinje) . Kolika je vjerojatnosti za dobivanje novog ( refurbished) uredaja , koliko se ceka reklamacija i dali ide nova garancija?
Ja sam zbog istog problema dobio novu iP 4, čekao sam ga 10tak dana i ide nova garancija na godinu dana...
Ja sam prijavio isti problem kao xulos i meni nisu dali novi.
i vip daje produženje garancije od 3 mjeseca a ne novu na 1 god
Za one kojima je problem softverske prirode probajte ovo: Take your iphone cable and plug it into the bottom of your phone. no need to plug into the computer. now grip the part right where it is plugged into the phone and slightly bend it up towards the screen...just a little...bam guaranteed to work!!! use at your own risk cause i'm not responsible if you break anything.
Meni se nekad cuje da tipka propada i da se lijepi (isto kao i kod xulos-a) , uglavnom to sam rijesio tak da sam kliko home button nenormalno tjedan dana dok se nije prestalo cut. :D
Evo moj je dosao sa garancije danas, VIP, kupljen u novogodisnjoj akciji takoder stekao home button, dobio potpuno novi danas i produljena garancija
Motorbreath said: dobio potpuno novi danas
Nažalost, nije nov vec je refurbished. Prijatelju vec 3 iPhone drka s tim home buttonom..
Nije refurbished, provjerio sam po serijskom broju, proizveden u 35 tjednu 2011 i oznaka tvornice je 61, da je refurbished ili remanufactured bio bi 5K serijski broj... Refurbs ALWAYS start with 5K. But Apple ALSO has a stock that are BRAND NEW iPhones made ONLY for replacements (these start with 61....(as of 2011))
ja sam isto dobio novi, a ne refurb. usto provjerio preko serijskog broja. :)
A ja dobio refurbished :((( Zato sam ga odmah i prodao jer me bilo strah da nece pocet zezat opet..