Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6491)

• OcuiPhone
  • Ivana555
  • luciferred
  • JagicNikola
  • crashkdm
  • th3ana
  • Kid-A
  • zhirafica
  • ivan_cis
  • supertovar
  • JosipM
  • Marijo
  • CooL
  • Carp
  • smugl3r
  • kvaju
  • PeroZ
  • Boom-Apps
  • zeljkofilipin
  • extremac

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Ipad camera connection kit posudit na 5 minuta
  • bok,zanima me da li sa origigi conn.kit om i jailbreakanim ipad 2 ifile moze namountati usb hdd ! Zagreb.ima li koja dusa da se isproba! Imam sa ebaya ali je vrlo probirljiv connection kit

• 7 Komentara sorted by
  • ko ce znati. mislio sam na fat32 da.

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • pa ne znam bas da ce hdd imati dovoljno napona da se zavrti! jedino ako ima svoje napajanje!

• Ima,ali ne prepoznaje! Niti jedan hdd. To me brine, a ja imam ebay usb adapter. Pa sumnjam na njega.

• mozda ti je hdd u NTFS? stavi u HFS ili FAT

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • Hm, a zasto stick ntfs prolazi,mislio si na fat32

Podrzan je samo hfs i fat32, ntfs neide,,

Post edited by gsustek at 2011-10-02 10:07:16
  • Ako si u rijeci, javi pa probamo sa originalnim!

• Nisam,u zg-u sam. Malo sam provjeravao i skuzio sam da ga uspije namountati samo jednom nakon restarta ipad-a. Zanima me, radi li ikome external hdd na ipad2 4.3.3 mount u ifile sa bilo kakvim adapterom.. Naime cim skuzi kernel da nije removable drive pokusava ga baciti u sleep.i ne zeli ga dodati

no,ima li koja dobra dusa u ZG-u da isprobamo taj connection kit!

Post edited by gsustek at 2011-10-03 04:13:59