Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6830)

• LordShigi
  • maki1
  • leanabelle
  • aida1956
  • Kid-A
  • Predator971
  • JosipM
  • kizo1712
  • eagleone
  • kinsif
  • TCvetkovic
  • igrali
  • t_i_n_a
  • struja
  • Winston
  • OpiumTea

Tko je online (2)

iPhone 3gs zaglavio u DFU modu
  • Pozdrav, imam jedan 3gs koji je zaglavio u DFU modu i nikako da ga vratim u život. Ne znam što je točno sve rađeno na njemu ali otprilike ovako, prvo je bio 4.0.x, restore na 4.3.3 preko iTunesa nije prolazio, onda je restoran na 4.3.3 snowbreeze onda više nije htio bootati uopće, na kraju je meni došao u ruke i bio je zaglavljen u DFU modu. Jedini način da se boota je bio boot tethered preko redsnowa, sada više ni to ne radi. Ne radi restore na nijedan softver, ni najnoviji preko iTunesa, kada se spoji na komp iTunes ga prepozna i kaže da je u Restore modu i da ga treba restorati, a TinyUmbrella kaže da je u DFU modu. Na ekranu nema ništa, crni ekran.

Ima tko ideju kako da ovo vratim u život? :)

Sada je gore 4.3.3 baseband 5.15.06...

Tnx!

• 4 Komentara sorted by
  • probaj ga tinyumbrellom dignuti iz mrtvih. onda stavi stock 4.3.3, s tim da moras u terminalu maknuti one remote server. ili kako vec. davno sam to radio

MacBook Pro (Retina) iPhone5 iPad iPod nano
  • A kako točno da ga tinyumbrellom dignem iz mrtvih? Mogu ga prebaciti u recovery ali restore opet ne prolazi :/

• pa imas valjda u tinyumbrelli opciju exit dfu mode? mislim da je kod mene nesto slicno bilo...

MacBook Pro (Retina) iPhone5 iPad iPod nano
  • A ima fix recovery, to ga prebaci u recovery mod ali onda dalje opet ne ide, jer onda iphone bude zaglavljen u recovery modu :) A nemam pojma više što da radim.... rješava li netko ovdje ovakve stvari za novce?