Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6491)

• jpelko1
  • Kikachica
  • fatossi
  • blue_devil
  • Igor_martic
  • elviszd
  • junior
  • Dr Beast
  • juka28
  • Nothing
  • dragonflyqueen
  • torik
  • SFSoM
  • wired
  • duk
  • sina
  • route00
  • chofizg
  • Purger155
  • nixaster

Tko je online (5)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
I-phone 5
  • ljudi pomagajte, sačekti novi I-phone 5 po tko zna kojim cijenama ili zgrabiti I-phone 4 ( uz produženje ugovora sa T-mobilom za 80 Kuna) ????????????????????? Hvala

• 9 Komentara sorted by
  • Sačekaj par dana i uzmi iPhone 4S, jer ja mislim da petica neće skoro :D

Being the richest man in the cemetery doesn’t matter to me … Going to bed at night saying we’ve done something wonderful… that’s what matters to me.
  • piše se iPhone

 Mac Mini with Lion,  iPhone 4
  • Ak imas stpljenja pricekaj novi,al budi siguran da jos par mj. nece bit dostupan kod nas.

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • pricekaj sutra :) vidi kako ti se cine novi iphoni pa onda odluci :)

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • Samo imaj na umu da ako se odlučiš na novi model da će sigurno proći par mjeseci prije nego stigne u Hrvatsku.

MacMini : iPad : iPhone
  • sad ce distribucija ic malo brze posto kod nas vec 2 operatera sibaju telefone, al sumnjam da ce proc manje od mjesec dana kad ga ispucaju kod nas. ja bi racunao tamo, pocetak 12. mjeseca.

Jedan potpis.
  • božić ako je sreće..

Trenutno više ne isprobavam android :)
  • Pročitaj moj komentar gore još jednom i odluči :P :P

Being the richest man in the cemetery doesn’t matter to me … Going to bed at night saying we’ve done something wonderful… that’s what matters to me.
  • I-phone je negdi u Kini, misliš na iPhone